Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Troms / Steg for steg – i eget tempo
Støtt oss

Steg for steg – i eget tempo


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 13.04.2016 / Oppdatert: 16.09.2016


Finnsnes og omegn revmatikerforening presenterer i år turtilbudet "Steg for steg - i eget tempo", hvor målet er å skape en felles arena hvor den enkelte kan bruke naturen i sitt eget tempo samtidig som vi skaper et godt sosialt miljø.

Vi arrangerer i år 3 turer pluss sommeravslutning under samlenavnet

«Steg for steg – i eget tempo».

Stonglandseidet

Tur 1 går til Stongelandseidet og Eidevannet 1. juni. Her håper vi å få med oss Gerd Andersen til å fortelle oss litt om området og vise oss Håndarbeidsbutikken.

Bergsoyan

Tur 2 er vår årlige tur til Bergsøyene med molteplukking som en bonus hvis vi finner noen. Her er det igjen Sverre Abel som ordner båtskyss for oss ut til øyene.

6c09daaf14-IMG_0982

Tur 3 går til Polar Park i Bardu lørdag 3. september. Her reserverer vi grillplass, og reiser slik at vi er der når parken åpner kl 12.00. De som ønsker kan går runden og se på foring av rovdyrene, men de som ikke ønsker dette kan være nede ved grillplassen og husdyrene.

Sørvika_300x224

16. juni arrangerer vi sommeravslutning i vakre Sørvika på enden av Lenvikhalvøya. Her kan man enten bli med på tur til Rødbergvarden, eller gå en tur i fjæra nede i vika. Ellers griller vi og har det hyggelig.

For alle turene gjelder følgende; vi arrangerer samkjøring fra Finnsnes, og alle tar med seg det de selv ønsker å spise/drikke.

Mer informasjon om hver enkelt tur finner dere i aktivitetskalenderen.