Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / Sykt aktiv i Nordland!
Støtt oss

Sykt aktiv i Nordland!


Skrevet av: Nordland / Publisert: 08.04.2016 / Oppdatert: 16.09.2016


Prosjektet `Frisklivsagenter` er kommet til fordi aldersgruppen 35-50 år i NRF mangler tilbud! De er for stor til BURG og for liten til den eldre garden! Er dette noe for nettopp deg?

 

Å leve med en kronisk sykdom kan være utfordrende og det kan være vanskelig å finne balansen i hverdagen. Treningstilbudene som finnes er ofte dårlig tilrettelagt for oss med muskel og skjelettplager. Tilbudene i NRF appellerer ikke alltid heller. Derfor mestringskurset `Sykt Aktiv`; for å skape et nytt tilbud og for å lære deltagere til å bruke aktivitet som medisin og å få et bedre liv. I kurset gis det verktøy og inspirasjon til å starte opp en aktivitetsgruppe der deltageren bor.

Marianne Pantadalslid Brekke og Marleen Rones, som er trenings og mosjonskontakter i Nordland, er frisklivsagenter i Nordland. Vi  skal avholde kurset for Nordland og lære opp flere frisklivsagenter. Kurset skal være på Reuma Sol , fra 24.11 til 01.12.16. Har du lyst å være med? Ta kontakt med Marleen Rones på marleen.rones@live.no eller på 97785035

Når du melder deg på, noterer vi din interesse og kommer tilbake til deg om du har fått plass på kurset eller ikke etter sommerferien. Vi har begrenset antall plasser, men ønsker deltagere fra hele Nordland!

Ønsker du å vite mer og følge oss i prosjektet, kan du lese bloggen vi har opprettet. Den finner du på: frisklivsagenter.blogg.no