Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Rogaland / Teaterforestilling på Tysværtunet 7 mars.
Støtt oss

Teaterforestilling på Tysværtunet 7 mars.


Skrevet av: haugesundogkarmoy.ro@revmatiker.org / Publisert: 11.01.2024 / Oppdatert: 11.01.2024


Teaterforestilling på Tysværtunet 7 mars.

 

Vi har reservert 20 billetter til Teaterforestillingen «Ett glass til» på Tysværtunet      Torsdag 7 mars klokken 16:30 NB! Siste frist 23 januar.

 

Publikumssuksessen fra Christiania Teater med Sven Nordin, Ingar Helge Gimle, Christian Skolmen og Nader Khademi er på turné med Riksteatret!

Lærerne Martin, Tommy, Nikolai og Peter sliter med både motivasjonen, selvtilliten og kontakten med elevene sine. De bestemmer seg for å teste teorien om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet.

Teorien går ut på at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten forbedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen. I takt med at glassene fylles opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser for både jobben og privatlivet.

Stykket er basert på den Oscar-vinnende danske filmen “Druk”, som har gjort stor internasjonal suksess, høstet strålende anmeldelser og ikke minst vunnet Oscar-prisen for beste internasjonale film.

“Et glass til” er en morsom, rørende, og tankevekkende historie om vennskap, frihet, kjærlighet – og alkohol.

Vi har fått reservert billettene til 23 januar så her er det førstemann til mølla. Plassene er samlet nederst i øvre del av salen. Pris for honnør er kr. 435,- andre 520.-. Billettene er reservert til 23 januar så løp å kjøp!

Om ønskelig kan bord reserveres i kafeen for et sosialt treff etterpå. Vil du/dere være med så Vipps summen som gjelder for deg til HKRF 531095 medlemsmøte og merk det med Et glass til og skriv gjerne om du vil ha plass i kafeen etterpå. EKS: (et glass til + kafe)