Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Rogaland / TILBUD OM TRENING
Støtt oss

TILBUD OM TRENING


Skrevet av: haugesundogkarmoy.ro@revmatiker.org / Publisert: 22.11.2023 / Oppdatert: 22.11.2023


TILBUD OM TRENING

INFORMASJONSTREFF FOR TRENING.

 

Haugesund og Karmøy revmatikerforening har fått en god avtale med Gymsalen, Helsehuset Haugesund for våre medlemmer.

 

I den forbindelse blir det info og omvisning samt mulighet for å stille spørsmål til senterets flinke instruktører/terapeuter torsdag den 30 november kl 11:00

 

Dette vil være et tilrettelagt tilbud til deg som har lyst til å trene, men har startvansker, noe som er et velkjent fenomen. Er du nysgjerrig på dette kan vi informere om at foreningen vil støtte medlemskapet med samme sum som et annet vi har. Med den summen fratrukket vil månedsprisen være kr. 400.- uten bindingstid og da kan en gå så mye en vil.

 

Litt fra gymsalens filosofi:

«Gymsalen» er et treningssenter som legger stor vekt på å tilby trening for alle grupper i samfunnet. Vi har høy fokus på kvalitet, både når det gjelder utstyr og trenere, samt generell helse i stedet for kun den fysiske delen av trening.

  1. Vi har minst 5 senior-timer per uke, ledet av en fysioterapeut.
  2.  Vi tilbyr medisinsk yoga, som er tilpasset yoga for dem som sliter med ulike fysiske utfordringer. Timene ledes av en manuell terapeut.
  3.  Vi har en super sentral beliggenhet, noe som gjør det enklere å komme til treningssenteret og senker terskelen enda mer for å bli aktiv.
  4.  Det er alltid trenere tilgjengelig i løpet av arbeidstiden som kan hjelpe med treningen og gi råd.
  5.  Vi har et stort kafé-/loungeområde som er perfekt for medlemmene å sosialisere før og etter trening, noe som gjør det enda mer fristende å komme å trene og møtes.

 

For 400 kroner er alt inkludert: egentrening, gruppetimer (senior, yoga, pilates, styrke, mer enn 10 timer hver dag), tilgang til loungen og 365 dagers tilgang til treningssenteret fra kl. 05:00 til 23:00.

 

Med vennlig hilsen styret

Haugesund og Karmøy revmatikerforening.