Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Verdens Bekhterevdag
Støtt oss

Verdens Bekhterevdag


Skrevet av: Oslo / Publisert: 24.04.2017 / Oppdatert: 24.04.2017


Lørdag 6. mai markerer Bekhterevforeningen Oslo og omegn verdens Bekhterevdag og inviterer til en guidet vandring Havnelangs fra Tjuvholmen til Sørenga.

Oslo har fått egen havnepromenade, 9 km lang og med 14 informasjonscontainere. Vi starter ved container 5 på Tjuvholmen og Aker Brygge, går rundt Akershus festning, via Oslos fantastiske Opera til det splitter nye sjøbadet på Sørenga. Vandringen vil ta ca 2 timer og underveis får vi innblikk i det strabasiøse livet langs havna med kraner, båter, svettende arbeidere som losset og lastet tonn på tonn av varer og gods fra fremmede land. Vi ser på byutviklingen fra strevsom og bråkete havn til sprudlende liv og moderne kunst langs kaia. Dere vil bli kjent med tegneseriefigurene Krüger og Krogh, spionene som virket i Oslo og spesielt i havneområdet i det herrens år 1964.
Oppmøtested: Container 5 (den ligger like ved broen fra Bryggetorget, nær skur 13 og bussholdeplass)
Start: kl 1100
Varighet: ca 2 timer
Etter avsluttet tur, ville det vært hyggelig om vi kunne ta en matbit og/eller litt godt drikke sammen. Serveringen blir for den enkeltes egne regning.
Hjertelig velkommen!
Ingen bindende påmelding, men ønskelig om du gir beskjed til Kristin Røst Lund, mobil 922 39 505 eller på kristin.rost.lund@gmail.com hvis du ønsker å delta ☺