Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Tur til Gran Canaria 8. januar 2022!
Støtt oss

Tur til Gran Canaria 8. januar 2022!


Skrevet av: Jeanette Hoel / Publisert: 08.09.2021 / Oppdatert: 09.09.2021


Tur til Gran Canaria 8. januar 2022!

Vi satser på at vi kan reise sydover igjen og arrangerer ny tur til vinterperlen Gran Canaria til Valle Marina. Kyststripen ved Barranco de la Verga på Gran Canaria har et såkalt mikroklima; tørt, varmt og minimalt med pollen og er således spesielt godt egnet for alle med revmatisme, allergi, eksem, psoriasis og lungesykdommer. Selv midtvinters kan temperatur og klima sammenlignes med en god norsk sommer. Her bør dere bestemme dere raskt da det er rift om både flybillettene og leilighetene på Valle Marina. Turen er åpen for alle!

8. januar kan du bli med oss i NRF Oslo til Valle Marina; den mest solsikre plassen på hele Gran Canaria! Turen er åpen for alle.

Gruppeleder på turen er Gerd Nikolaisen og ved mer enn 20 deltakere også Tone Dagsloth.

På Valle Marina er det en stor fysikalsk avdeling. Dere bor i romslige leiligheter i stille og fredelige omgivelser. Hver leilighet har to soverom, stue med kjøkkenkrok, bad og balkong eller terrasse. Valle Marina ligger i Patalavaca like ved den «norske» byen Arguineguin. Det er kort vei til både sjø og strand, og til flott turterreng i fjellet. Anlegget har også en liten nærbutikk, restaurant og spisesal. Badehåndklær hentes i resepsjonen mot depositum og kan byttes i vaskeriet ved behov. Fra Valle Marina er det kun fem til ti minutter å gå til den populære stranden Amfi del Mar, med butikksenter og serveringssteder. Vanntemperaturen ligger mellom 20 og 23 grader C.

Gran Fysio Terapisenter leier lokaler på området og er tilgjengelig for den som ønsker å bestille behandling eller treningstimer. Der tilbys fysioterapi, gruppebehandling i varmtvannsbasseng (34 grader) og individuelt tilrettelagt treningsprogram. Ta gjerne med rekvisisjon fra lege, manuell terapeut eller kiropraktor i Norge. Du legger ut for behandlingen selv, og søker Helfo om refusjon i etterkant. For mer info: www.granfysio.no

Oppholdet er basert på at man skal klare seg selv i det daglige, men skulle du ha behov for legehjelp under oppholdet, er Valle Marina behjelpelig med å skaffe private, lokale leger.

Utover eventuelle fysikalske behandlinger og trening er det mye du kan gjøre enten på egen hånd eller sammen med gruppen. Kanskje du vil utforske øya, gå fotturer eller ta deg rundt med bil eller buss, eller kanskje du bare ønsker å slappe av, være turist og nyte varmen og solen i et flott klima. Uansett hva du velger – du har mye å glede deg til!

Gerd lager program og legger opp til en utflukt med buss en helg i løpet av oppholdet, andre utflukter      (Las Palmas, Maspalomas osv) , konserter, quiz, samlinger , felles middager og kanskje litt til .

Avreise Oslo : 8. januar 2022 klokken 10.45 ankomst Las Palmas 15.30 Hjemreise : 5. februar 2022 avreise Las Palmas kl. 16.10 ankomst Oslo kl. 22.50

Prisene er per person og inkluderer flyreise Oslo – Las Palmas tur/retur , 23 kg innsjekket bagasje, transport flyplass – Valle Marina tur/retur, og fire ukers opphold i leilighet med to soverom og gruppeleder.

Du kan søke Helfo om refusjon av fysikalsk behandling etter hjemkomst, på samme måte som om behandlingen var i Norge.

Valle Marina  Pris per person i 4 uker fra 8.januar 2022.
4 i leiligheten 20.600.-.
3 i leilighetene 23.150.-.
2 i leiligheten 27.800.-.
1 i leiligheten 41.600.-.

Alternativt til Valle Marina kan vi tilby 4 ukers opphold på Servatur Green Beach. Hotellet ligger ved stranden i Patalavaca og i gangavstand (20 minutter) fra Valla Marina. Du kan selvfølgelig benytte deg av behandlings- og treningsmulighetene på Valla Marina. Pris ved forespørsel til Gerd .

Fasiliteter som er tilpasset trening og rehabilitering på Valle Marina.

Individuell fysioterapi : øvelser, massasje og elektroterapi.

Fasiliteter som er tilpasset trening og rekreasjon:

Gruppebehandling i basseng, ledet av fysioterapeut, terapimaster, individuelt tilrettelagt treningsprogram, selvtrening i treningslokale med MTT-utstyr, individuell behandling og trening i varmtvannsbasseng.

Gestaltpsykoterapi: Trenger du en å snakke med?, Har du problemer eller valg du sliter med akkurat nå?, Føles livet vanskelig av andre grunner?, Du er velkommen til samtale hos Gestaltpsykoterapeut Ingebjørg Brubæk.

Påmelding til Gerd på tlf. 90087479 eller mail. n_gerd@hotmail.com Legg merke til understrek mellom n og gerd.

Påmeldingsfrist 1. oktober 2021.