Hopp til innhold
Forside / Om NRF / For tillitsvalgte / Kurs og utdanning / Hvordan delta på webinar?
Støtt oss

Hvordan delta på webinar?

Det er superenkelt å delta på webinar! På denne siden skal vi gå gjennom hva du trenger for å delta på webinar så du skal bli helt trygg på at du klarer det.

1. Meld deg på
Det første du må gjøre for å delta på webinar er å melde deg på. For å melde seg på registerer du deg med navn og epostadresse. Du har gjort det riktig når du får en epost med bekreftelse på at du er påmeldt.

2. Epost
I bekreftelseseposten ligger det en link til selve webinaret. Denne trykker du på for å komme inn på webinaret.

Siden det er enkelt å glemme at man har meldt seg på webinarer vil det komme påminnelseseposter. Det kommer en epost dagen før webinaret og en epost en time før webinaret starter. Det er dessverre ikke mulig å melde seg av påminnelsene, så de som melder seg på mange webinarer vil dessverre få veldig mange påminnelser. I alle påminnelsene vil det være link til webinaret, så du trenger ikke lete langt tilbake i eposten din for å finne riktig link til riktig webinar.

3. Hvordan kommer jeg inn på webinaret?

Når webinaret starter trykker du på link til webinaret i eposten. Da kommer du inn på en side hvor det er en stor knapp og der trykker du på «start webinar». Da kommer du inn på webinar-rommet

 

Ofte stilte spørsmål:

 • Hva trenger jeg for å delta?
  • Du trenger en smart-telefon/ipad/pc og en epostkonto. Beste nettleser har vist seg å være crome.
 • Kan jeg delta selv om jeg ikke er tillitsvalgt?
  • Du kan delta på så mange webinarer du vil, uavhengig om du er tillitsvalgt eller ei.
 • Webinaret kræsjer med en annen avtale jeg har den dagen. Kan jeg se opptak av webinaret i ettertid?
  • Vi råder alle til å delta i sanntid slik at du kan stille spørsmål til foreleser. Det sendes ut opptak av de fleste webinarer til alle som var påmeldt. Opptaket er tilgjengelig i 14 dager.
 • Det står i eposten at webinaret fungerer best i Chrome nettleser. Hva betyr det?
  • Det betyr at for at lyd og bilde skal fungere best mulig er det en fordel å bruke Chrome. Chrome er en nettleser på lik linje med Internet Explorer, Firefox og Safari. Til PC/mac kan du laste ned chrome her. På mobil og ipad må du gå i AppStore (Apple) eller PlayStore (Android) for å laste ned chrome der. Når du skal åpne webinaret kopierer du linken fra eposten inn i søkefeltet på chrome og da skal alt fungere fint.
 • Må jeg ha på kamera for å delta?
  • Nei, det er kun foreleser som skal ha på kamera.