Hopp til innhold
Forside / Om NRF / For tillitsvalgte / Kurs og utdanning / Hvordan delta på webinar?
Støtt oss

Hvordan delta på webinar?

Det er superenkelt å delta på webinar! På denne siden skal vi gå gjennom hva du trenger for å delta på webinar så du skal bli helt trygg på at du klarer det.

1. Meld deg på
Det første du må gjøre for å delta på webinar er å melde deg på. For å melde seg på registerer du deg med navn og epostadresse. Du har gjort det riktig når du får en epost med bekreftelse på at du er påmeldt.

2. Epost
I bekreftelseseposten ligger det en link til selve webinaret. Denne trykker du på for å komme inn på webinaret.

Siden det er enkelt å glemme at man har meldt seg på webinarer vil det komme påminnelseseposter. Det kommer en epost en epost en time før webinaret starter. Det er dessverre ikke mulig å melde seg av påminnelsene, så de som melder seg på mange webinarer vil dessverre få veldig mange påminnelser. I alle påminnelsene vil det være link til webinaret, så du trenger ikke lete langt tilbake i eposten din for å finne riktig link til riktig webinar.

3. Hvordan kommer jeg inn på webinaret?

Når webinaret starter trykker du på link til webinaret i eposten. Da kommer du inn på en side hvor det er en stor knapp og der trykker du på «start webinar». Da kommer du inn på webinar-rommet

 

Ofte stilte spørsmål:

 • Hva trenger jeg for å delta?
  • Du trenger en smart-telefon/ipad/pc og en epostkonto. Beste nettleser har vist seg å være crome.
 • Kan jeg delta selv om jeg ikke er tillitsvalgt?
  • Du kan delta på så mange webinarer du vil, uavhengig om du er tillitsvalgt eller ei.
 • Webinaret kræsjer med en annen avtale jeg har den dagen. Kan jeg se opptak av webinaret i ettertid?
  • Vi råder alle til å delta i sanntid slik at du kan stille spørsmål til foreleser. Det sendes ut opptak av de fleste webinarer til alle som var påmeldt. Opptaket er tilgjengelig i 14 dager.
 • Det står i eposten at webinaret fungerer best i Chrome nettleser. Hva betyr det?
  • Det betyr at for at lyd og bilde skal fungere best mulig er det en fordel å bruke Chrome. Chrome er en nettleser på lik linje med Internet Explorer, Firefox og Safari. Til PC/mac kan du laste ned chrome her. På mobil og ipad må du gå i AppStore (Apple) eller PlayStore (Android) for å laste ned chrome der. Når du skal åpne webinaret kopierer du linken fra eposten inn i søkefeltet på chrome og da skal alt fungere fint.
 • Må jeg ha på kamera for å delta?
  • Nei, det er kun foreleser som skal ha på kamera.