Hopp til innhold
Forside / Om NRF / For tillitsvalgte / Trening og mestring
Støtt oss

Trening og mestring

Tema trening og mestring er et spennende og meget bredt området. Dersom du har en revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettsykdom, er det å mestre fysisk aktivitet, bevegelse og trening veldig viktig i eget arbeid for god helse og livskvalitet. I dag vet vi av forskning at fysisk aktivitet er bra for fysisk, psykisk og sosial helse. Fysisk aktivitet har mange positive effekter på helsen din. Dette gjelder ung som gammel. Det aller viktigste enten om du skal drive fysisk aktivitet eller trene, er at du tilpasser det du gjør til deg. Dersom du jevnlig driver med fysisk aktivitet vil det hjelpe deg å være selvstendig også i høy alder. Den beste friheten vi kan ha er at vi kan gjøre de aktivitetene vi ønsker.

Hvordan kan du tilpasse hverdagen din til å få inn litt fysisk aktivitet? Øk fokuset ditt på hva du får til fremfor hva som ikke går.

Fysisk aktivitet, trening, bevegelse, aktivitet mm er en av våre satsningsområder. Dette faller innenfor friskliv. Her presenterer vi ulike områder innenfor friskliv. Vi har mange ulike kurs og aktiviteter innen friskliv, og mange av de går inn under disse rollene:

  • Trenings- og mosjonskontakt
  • Frisklivsagent
  • Instruktør