Hopp til innhold
Støtt oss

Tips, råd & kompetanse

Starte en aktivitetsgruppe

Så moro at du ønsker eller tenker på å starte opp en gruppe! Her er gode tips på veien slik at du enkelt kan starte opp.  En aktivitetsgruppe kan være en turgruppe, en gjeng som treffes for å drive sirkeltrening sammen, entusiaster som vil på topptur, yogatrening, sykkelgruppe, løkkefotball og mye mer. Målet er å komme sammen, og inspirere og motivere hverandre til gode helsevalg.

En aktivitetsgruppe kan være så mangt. Et godt tips for deg som tenker å starte en gruppe er å begynne med noe du selv kan litt om eller synes er gøy. Da er det enklere å organisere.
Her finner du gode tips for å starte en aktivitetsgruppe

Veiledet selvhjelp

Her finner du utrolig mange gode verktøy til å mestre ulike utfordringer i hverdagen. Innholdet er utviklet av fagpersoner innenfor kognitiv terapi.

Du får tilgang til selvhjelps materiell, enten direkte eller ved at du informeres om hvor du kan få tak i dette. Det kan være i form av brosjyrer, bøker eller internett baserte programmer. På denne nettsiden finner du mye informasjonsmateriell som kan brukes som veiledet selvhjelp. Samtidig tilbys du oppfølgende samtaler, der dine konkrete erfaringer med bruk av selvhjelps materiellet diskuteres. Du finner alt her