Hopp til innhold
Støtt oss

Instruktører i NRF

Her finner du som er instruktør gode tips, råd og verktøy for å gjøre treningen og aktiviteten gøy, økt intensitet, variert eller bare litt annerledes. Å være en god instruktør krever at man er litt oppdatert og kan tilpasse trening og aktivitet til gruppa.

I hele landet spiller Instruktørene i vann og på land en svært en viktig rolle. Denne verktøykassa er tilrettelagt for deg som er instruktør og her kan du finne trenings-programmer du kan bruke i planlegging av aktiviteter og andre tips til å være instruktør.

Trening er viktig og bra for personer med revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettplager. Trening er planlagt og repetitiv fysisk aktivitet med mål om å vedlikeholde eller forbedre den fysiske formen. Fysisk form er overførbart til hvordan vi takler hverdagens utfordringer.
Fysisk aktivitet er veldig bra for alle, og trening kan og er med på å øke de positive effektene på helsa og generell livskvalitet. Dersom du er instruktør for personer med revmatisk sykdom, er dette siden for deg. Her vil vi med jevne mellomrom legge ut flere ferdige treningsprogram du bare kan plukke fra og bruke. Vi vet hvor viktig jobb du som instruktør gjør, og da ønsker vi å prøve å legge til rette for mest mulig aktivitet. På denne siden finner du mye tips og triks, trening mm.
Rett under denne teksten finner du diverse ferdige programmer som du kan bruke, endre eller dele.

SPØRSMÅL?

SPØRSMÅL?

Kontakt
Ole-Martin Wold
48 26 15 01
Send epost

TRENING OG MOSJONSKONTAKT

Trenings- og mosjonskontakt i ditt fylke