Hopp til innhold
Forside / Om NRF / For tillitsvalgte / Trening og mestring / Trenings- og mosjonskontakt / Kartlegging av trenings- og mosjonsaktiviteter
Støtt oss

Kartlegging av trenings- og mosjonsaktiviteter

Å ha oversikt over det fysiske aktivitetstilbudet som finnes i fylket, er en del av trenings- og mosjonskontaktens oppgaver. Ved å ha en fullstendig og oppdatert oversikt over hva som rører seg av trenings- og mosjonsaktiviteter i lokallagene, har du forutsetning for å ta gode beslutninger om trenings- og mosjonsarbeidet i samarbeid med fylkesstyret. For å skaffe deg denne oversikten, må du aktivt ta kontakt med lokallagene i ditt fylke og gjøre et kartleggingsarbeid. Mange lokallag driver med flere aktiviteter hver uke, så pass på at du ber om informasjon fra personer som har en fullstendig oversikt over alle aktiviteter. Styremedlemmer eller lokallagets mosjonskontakt er eksempel på slike gode nøkkelpersoner. Selve kartleggingen kan eksempelvis gjøres per telefon, via epost eller ved at man gjennomføre kartleggingen på møteplasser for hele fylket.

Hva gjør jeg?

Her finner du et Excel-skjema som kan være et godt hjelpemiddel i kartlegging. Skjemaet inneholder spørsmål du trenger å få svar på, og hjelper deg å holde oversikten over tilbudet i ditt fylke.

Husk å lagre skjemaet på egen maskin før du begynner utfylling!
Klikk her for å laste ned skjemaet i Excel-format

Se eksempel på utfylt kartlegging her:
Last ned eksempel i Word-format
Last ned eksempel i PDF-format