Hopp til innhold
Forside / nyheter / Prinsessen lager treningsvideo for NRF
Støtt oss

Prinsessen lager treningsvideo for NRF


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 05.04.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


Prinsesse Märtha Louise fronter Norsk Revmatikerforbunds nye treningstilbud, «Kom i form med NRF».

– Trening er viktig for alle, og spesielt for de med muskel- og skjelettplager. Trening gir mer enn bedre muskulatur, styrke og helse. Det bidrar også til bedre humør og et bedre liv, sa Prinsessen under filmingen i dag. Hun er utdannet fysioterapeut og vet godt hvilken effekt trening har for helsen til mennesker med revmatisk diagnose.

Skryter av NRF

-Det er gøy å bidra til dette treningsopplegget. Norsk Revmatikerforbund har mange gode tilbud til sine medlemmer, og det er gøy å se hvordan organisasjonen har fått så nytt og sprekt image, sa Märtha Louise etter dagens filminnspilling. Treningsvideoen med Prinsessen vil bli publisert på Norsk Revmatikerforbund sine hjemmesider senere i april.

Prinsessen er Norsk Revmatikerforbunds høye beskytter. – Vi takker Prinsessen for strålende innsats under videofilming og trening i dag. Hun er en god ambassadør og vi er svært glade for å ha henne med på laget. Hun stiller opp og er alltid positiv og engasjert. Hennes bidrag løfter forbundet og vår sak for å bedre hverdagen til mennesker med muskel- og skjelettplager, sier kommunikasjonssjef Ingunn Larsen i Norsk Revmatikerforbund.


– Prinsessen var en fryd å jobbe med, sier NRFs kommunikasjonsrådgiver, Fredrik Wandem.

«Kom i form med NRF»

Et skreddersydd aktivitetstilbud for alle mennesker med muskel- og skjelettplager. Tilbudet er helt gratis. Deltakerne får treningsøvelser, motivasjon, kostholdstips og lignende rett inn på mobilen. Meld deg på ved å sende «KOM I FORM» til 2474. Les mer om «Kom i form med NRF».

NRF fakta:

Norsk Revmatikerforbund (NRF) er til for alle med revmatiske diagnoser og muskel- og skjelettplager. Medlemmene tilbys blant annet aktiviteter, møteplasser, likepersoner og informasjon om forskning og behandling. NRF har 34.000 medlemmer, 220 lokale lag, diagnosegrupper, treningsgrupper og barne- og familieforening. Bli medlem i Norsk Revmatikerforbund.