Hopp til innhold
Forside / nyheter / Revmatikerdagen 15. mars 2018
Støtt oss

Revmatikerdagen 15. mars 2018


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 29.01.2018 / Oppdatert: 01.02.2018


Mange lokallag i NRF er godt synlig og aktive lokalt på Den Nasjonale Revmatikerdagen i mars. Lokallag benytter dagen til å ha stand og arrangementer, og være synlig i lokalavisa. Dette er den store vervedagen i NRF. Benytt dagen til å skaffe flere medlemmer til ditt lokallag!

Gratis profileringsmateriell

Tillitsvalgte i NRF kan bestille gratis vervemateriell via NRFs nettbutikk. Der finnes blant annet NRF-brosjyre, vervebrosjyre, flyeren «Huskeliste ved legebesøk» og «give-aways» som stressballer. Vi anbefaler alle lag å bestille de nye NRF-vestene til de som skal betjene standen på Revmatikerdagen. Dermed blir man godt synlig. Alle de nevnte produktene er gratis. Lokallagene betaler kun for frakt og ekspedisjonsgebyr. Bestill nå, slik at dere har materiellet i hus til selve dagen!

Stand på Apotek 1

NRF har nylig inngått avtale med Apotek 1. Det innebefatter mer enn reduserte apotekpriser for medlemmene. Nå kan NRFs lokallag kan ta kontakt med sin lokale Apotek 1-filial og spørre om mulighet for å ha stand på apotekfilialen. Tips: Lokallag kan samarbeide med lokale Apotek 1-filialer på mange måter. For eksempel at farmasøyter inviteres til lokallagsmøter for å holde foredrag.

Kronikk til lokalavisa

NRF sentralt skal sende alle lokallagsledere og fylkesledere en ferdigskrevet aviskronikk i februar. De siste par årene har NRF lykkes med å være godt synlige i media på Revmatikerdagen, og vi håper at alle lokallagsledere følger opp med å dele kronikken. Synlighet i media gir flere medlemmer!

Tema for dagen

NRF setter trening og bevegelse på dagsorden på Revmatikerdagen i mars. Forskning viser at trening er avgjørende for å bedre helsa til de fleste med revmatisk diagnose. Derfor satser NRF på utvidet treningstilbud i år. Treningstilbudet er basert på skreddersydd trening for revmatikere etter internasjonal forskning og testing på NTNU. Alle som har deltatt på treningsopplegget har fått merkbart bedre helse, mindre smerter og mer energi.

Webinar med Fedon

NRF arrangerer frokost-webinar om trening og kosthold på selve Revmatikerdagen. Følg med på våre nettsider, hvor du kan se webinaret direkte.

«Kom i form med NRF»

Basert på denne treningsmodellen lanserte NRF det nye treningstilbudet «Kom i form med NRF» i januar. Det innebærer at deltakerne får skreddersydde øvelser og motivasjon rett inn på sin mobil helt kostnadsfritt i 2018. Kampanjen har slått godt an hos medlemmene, og over 1000 deltakere meldte seg på allerede før kampanjelansering. Les mer om treningstilbudet her. Alle lokallag kan bestille NRFs treningsstrikker her.

Foredrag på Revmatikerdagen

NRF sentralt tilrettelegger med foredrag om trening på Revmatikerdagen. Temaet for foredraget er «Kom i form med NRF» med både teori og utvalgte treningsøvelser. Dersom du ønsker foredrag i ditt lokallag, ta kontakt med NRFs frisklivsrådgiver Ole-Martin Wold via epost ow@revmatiker.no NB! Forbehold om stor pågang fra lokallagene, da vi ikke har uendelig med ressurser som kan reise ut lokalt. Foredraget vil også bli sendt alle lokale trenings- og mosjonskontakter i NRF via epost. De som er komfortable med å holde en slik presentasjon, oppfordres til å gjøre det.

Kontaktpersoner

Prosjektleder for Revmatikerdagen er kommunikasjonssjef Ingunn Larsen. Dersom du har tips eller spørsmål til selve dagen, kan du kontakte Larsen via epost il@revmatiker.no Prosjektleder for «Kom i form med NRF» er frisklivsrådgiver Ole-Martin Wold, som du når via epost ow@revmatiker.no

Verveinspirasjon

NRF har nylig lansert vervekampanjen «Verv en venn i vinter» hvor NRF og BURG kårer våre beste ververe i april. De vinner gavekort.

Trenger du vervetips? Se vår super-verver Lill-Kristin fra Hedmark på video her.

Les hvordan Nina Kjærem ble dobbelt vervevinner og vant 17.500 kroner her.