Hopp til innhold
Forside / nyheter / Setter Notodden på NRF-kartet
Støtt oss

Setter Notodden på NRF-kartet


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 21.12.2016 / Oppdatert: 29.12.2016


Helsefremmende og sosiale aktiviteter har gjort lokallaget i Telemark synlig i lokale medier den siste tiden. Notodden og omegn revmatikerforening, med leder Svein Hellebrekke i spissen, vil gjerne ha alle med på laget.

På Notodden inviteres både medlemmer og ikke-medlemmer til å delta på de ulike aktivitetene og samlingene. Fylkesleder i NRF Telemark, Inger Olsen, forteller til lokalavisen på Notodden at nettopp det sosiale i lokallagene er grunnen til at mange melder seg inn i forbundet. Aktivitetene varierer i alt fra stavgang, skiturer og andre former for trening, til sosiale sammenkomster og temamøter om helse.

NRF som møteplass

Svein Hellebrekke er også opptatt av det sosiale lokallaget hans har å tilby, og trekker blant annet frem at det er mange flotte damer å møte i Norsk Revmatikerforbund. Til lokalavisa forteller han lunefullt at de ønsker flere menn på laget, og anbefaler mannfolka å heller møte damer hos NRF enn på nettsjekk.

Ikke bare på Notodden

NRFs lokallag er spredt over hele landet, med aktiviteter og sammenkomster for alle som ønsker å engasjere seg. Klikk her for å finne ditt lokallag og se hva de driver med!

Vi ønsker Svein lykke til med å få flere medlemmer til Notodden og omegn revmatikerforening – både mannfolk og flotte damer.

PS! Med dugnadsånd og nye tiltak drar vi i gang en ny type vervekampanje i januar 2017, ”Verv en venn”. Ved å delta på kampanjen kan du vinne flotte premier på flere nivåer. Les mer om «Verv en venn» på kampanjens side.