Hopp til innhold
Forside / nyheter / Vi feirer Revmatikerdagen med nytt nettsted!
Støtt oss

Vi feirer Revmatikerdagen med nytt nettsted!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 15.03.2016 / Oppdatert: 23.03.2016


Vi er glade for å tilby deg slankere og mer brukervennlige nettsider i ny drakt på selveste Revmatikerdagen 15. mars. Vårt mål er at det nye nettstedet skal gjøre det lettere for våre medlemmer og brukere å være en god helseminister i eget liv. Se velkomsthilsenen fra vår høye beskytter prinsesse Märtha Louise

Den 15. mars feirer vi den nasjonale Revmatikerdagen over hele landet. Her kan du lese mer om hva som skjer der du bor.

Se «snorklippingen» ved prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise sender følgende hilsen:

«Velkommen til Norsk Revmatikerforbunds helt nye nettsider. Som forbundets høye beskytter er det en glede for meg å invitere deg til et nytt, brukervennlig og enda mer aktuelt nettsted! Her vil du få kunnskap om hvordan leve bedre med revmatiske diagnoser og andre muskel- og skjelettplager. Her vil du enkelt holde deg oppdatert både om forskning og behandlingsmetoder. Og her vil du kunne finne aktiviteter som passer for deg i en av landets 200 lokalforeninger. Velkommen som bruker av NRFs nye nettsider!»

Vi setter stor pris på at vår høye beskytter, prinsesse Märtha Louise, ønsket å være en moderne snorklipper ved lanseringen av nye nettsider. Jeg opplever at Prinsessen er genuint opptatt av vårt arbeide i Norsk Revmatikerforbund og vår barne- og ungdomsorganisasjon BURG, forteller generalsekretær Tone Granaas.

Bli en god helseminister i ditt eget liv!

Generalsekretær Tone Granaas er stolt over å kunne tilby medlemmer og brukere nye nettsider.

Det er en stor begivenhet for oss å kunne lansere de nye sidene. Det er ekstra morsomt at det skjer på en nasjonal merkedag for alle med revmatisk sykdom. NRFs viktigste oppgaver er å gjøre landets helseminister til en god minister for våre grupper, og å hjelpe våre medlemmer og brukere til å bli en god helseminister i eget liv! Nettstedet skal også gjøre det enklere og morsommere å være frivillig ressursperson og tillitsvalgt i NRF. Vi håper de nye nettsidene gjør det lettere å finne det du trenger, forstå det du finner og å gjøre det du ønsker.

Et bedre verktøy for frivillige og tillitsvalgte

Revmatikerforbundet er en organisasjon med lange tradisjoner i demokrati og frivillighet. Det skal de nye nettsidene bidra til gjennom nyttige verktøy for frivillig arbeid og oppdatert informasjon om aktiviteter.

Velkommen til NRFs nye nettsider! Vi håper de gir deg det du trenger.