Hopp til innhold
Forside / nyheter / 19. mars: årets dialogseminar på Rikshospitalet
Støtt oss

19. mars: årets dialogseminar på Rikshospitalet


Skrevet av: Gry Jorunn Holmen / Publisert: 13.01.2020 / Oppdatert: 13.01.2020


Årets dialogseminar om revmatiske bindevevssykdommer går av stabelen om ettermiddagen 19. mars på Rikshospitalet. Sett av tiden, dette er årets sjanse til å møte eksperter på din sykdom og stille spørsmål til dem om det du lurer på.

Hovedinnlegget i år er «Persontilpasset medisin i revmatologien – nå og i fremtiden» . Her vil professorene Molberg og Undlien gi oss mer kunnskap. Med persontilpasset medisin legges det vekt på biologiske forhold hos den enkelte pasient. Det vil gjøre det mulig å tilby mer presis og målrettet diagnostikk og behandling.

I tillegg blir det foredrag med det siste om bruk av kortison, Systemisk sklerose, Sjøgrens syndrom, MCTD, Myositt og SLE.

Seminaret begynner på Rikshospitalet kl. 16.00. Det vil være stands fra kl. 15.00 utenfor auditoriet der du kan treffe representanter for NRFs diagnosegrupper. Møt opp i god tid og slå av en prat med representanter for din diagnose.

Seminaret skal være et dialogseminar. Send inn spørsmålene dine på forhånd til bindevevssykdom@ous-hf.no. Alle innkomne spørsmål vurderes og blir forsøkt besvart under rett sesjon på seminaret.

Link til  hele programmet finner du her:

https://drive.google.com/open?id=1PKvN8xzL0k_1uFO7cWXUD_AmPEs19-1Mhttps://drive.google.com/drive/u/0/my-drive