Hopp til innhold
Forside / nyheter / Aktivitet på alle nivå med Rana Revmatikerforening
Støtt oss

Aktivitet på alle nivå med Rana Revmatikerforening


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 17.10.2016 / Oppdatert: 17.10.2016


I august i år reiste Rana Revmatikerforening med 17 deltagere til Rødøy for å gjennomføre prosjektet aktivitet på alle nivå, som fikk støtte fra ExtraExpress.

Tekst og foto: Marleen Rones, leder i Rana Revmatikerforening

Vi reiste tidlig lørdags morgen og hadde med oss deltagere i alle aldere og med forskjellige funksjonsnivå. Vi fikk bo på Klokkergården, et nydelig oppholdssted med fine rom , masse god mat og kjempetrivelig personal. Etter en herlig lunsj tok mange av deltagere turen opp til Rødøyløven, guidet av vår vert Malin Arntsen. Andre deltagere tok turen nede på øyet, for å gå på stier som ikke var riktig så krevende. Sånn var det noe for alle!

img_0160

Når alle var tilbake igjen og svært fornøyd med seg selv, lot vi oss inspirere av Malin, som holdt et fengende foredrag. Dagen ble avsluttet med god middag. Søndagen ble åpnet med et foredrag om mestring og etter lunsj var vi på tur igjen. Det må sies at vi hadde strålendes vær hele helgen.

Målet med prosjektet var å lære våre medlemmer mer om betydningen av aktivitet for vår helse og inspirere dem til å være mer i aktivitet for å få en bedre hverdag. Etter å ha lest alle evalueringer, kan jeg si at vi nådde målet vårt!

Takk til alle som var med og gjorde dette til en herlig tur!