Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Årsmøte i Oppland fylkeslag
Støtt oss

Årsmøte i Oppland fylkeslag


Skrevet av: Oppland / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 10.01.2018

Postet i: Oppland / Aktivitet: For tillitsvalgte


Til lokallag i Oppland, BURGs fylkesgruppe, fylkesdiagnosekontakter, m.fl.

Velkommen til årsmøte i NRF Oppland fylkeslag

Lørdag 10. mars 2018

Kl 11:00 på Revmatismesykehuset Lillehammer.

Årsmøtet i fylkeslaget avholdes i 2018 på Revmatismesykehuset Lillehammer. Vi starter        kl 11:00 med foredrag og lunch før selve årsmøtet starter kl 14:00.

 

Forslag til saker

Forslag til saker som ønskes distribuert sammen med årsmøtepapirene og tas opp på årsmøtet sendes fylkeslaget på oppland@revmatiker.no senest innen 10. februar 2018.

 

Forslag til kandidater til fylkesstyret og øvrige verv

Forslag på kandidater til fylkesstyret sendes valgkomiteen v/leder Ingeborg Sandbakken på epost insandba@gmail.com eller tlf 47265960 senest innen 10. februar 2018.

 

Forslag på kandidater til valgkomiteen sendes til fylkesleder på epost leder.op@revmatiker.org senest innen 10. februar 2018.

 

Saksliste og sakspapirer

Saksliste med sakspapirer, samt valgkomiteens innstilling vil bli sendt ut elektronisk til delegater og lokallagene innen 24. februar 2018. Delegatene vil motta sakspapirene på den epostadresse de registrerer seg med under påmelding. Lokallagene vil få sakspapirene tilsendt på sine revmatiker.org- adresser. Sakspapirene vil også bli lagt ut på hjemmesidene til NRF Oppland.

 

Delegater og observatører

Lokalforeningene i Oppland og BURGs fylkesgruppe kan stille med delegater på årsmøtet. Tallene for kontigentrefusjon fra NRF benyttes som grunnlag for beregning av antall delegater hvert lag kan stille med på årsmøtet i Oppland fylkeslag.

På årsmøtet i 2018 gir dette følgende delegatfordeling:

2 delegater:   Ottadalen, Nord Aurdal, Vestre Slidre, Øyer-Tretten, Øystre Slidre, Vang,

BURG Oppland.             

3 delegater:   Fron, Gausdal, Gjøvik, Lillehammer, Sel, Vestre Toten,  Østre Toten.

 

Fylkesdiagnosekontakter innkalles som observatører med tale- og forslagsrett. Fylkessekretæren innkalles med talerett. Det er anledning for lokalforeningene til å stille med observatører på fylkesårsmøtet.

 

Kostnader

Alle nødvendige årsmøteutgifter fordeles mellom foreninger/lag etter medlemstall. Kostnader knyttet til observatør dekkes av aktuell lokalforening eller gruppe. Kostnader knyttet til fylkessekretæren dekkes av fylkeslaget. Vi oppfordrer til samkjøring der dette er mulig for å begrense reisekostnadene.

Påmelding

All påmelding skjer elektronisk på følgende adresse:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4x1V0iJ8qlUHFSV_k1VasCPDaHMPRwCaXphxcd6aM1eEtdg/viewform

 

Spørsmål

Dersom du eller din forening har spørsmål om praktiske sider ved årsmøtet, reiseregninger, opphold, påmelding eller andre ting kan dere kontakte fylkessekretær Siv Anita Storlien på tlf 91801650 eller epost sas@revmatiker.no