Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Årsmøte innkalling 2024
Støtt oss

Årsmøte innkalling 2024


Skrevet av: Tysvær / Publisert: 20.02.2024 / Oppdatert: 12.02.2024

Postet i: Tysvær Revmatikerforening / Aktivitet: Åpent og for alle


Årsmøte i Tysvær Revmatikerforening

 

Kjære medlemmer av Tysvær Revmatikerforening,

Her kommer innkalling til årsmøte i Tysvær Revmatikerforening med årsmøtedokumenter.

Det er dessverre slik at vår kjære forening står nå ved et alvorlig retningsvalg. Situasjonen er slik pr. dags dato at det kun er en sammensetning av 3 +2 til et nytt styre. Disse har vært med på et styremøte og er klare i sin tilbakemelding at det er for få til å drifte foreningen med det aktivitetsnivået vi har.

Skal foreningen bestå og kunne gi dere medlemmer den oppmerksomhet dere fortjener, så er vi avhengig av at dere medlemmer kommer på årsmøtet tirsdag 20.02.2024.

Dei som til nå har sagt ja til å være med i styret var enstemmig i at det må på årsmøtet komme benkeforslag på to styremedlemmer til for videre drift slik vi er kjent med.

Utfra det som foreligger blir det da et meget viktig og alvorlig årsmøte om hvordan dere medlemmer ønsker at fremtiden skal være.

Det foreligger fra styret, forslag om enten å fryse foreningens aktiviteter inntil 2 år eller å forhandle med Haugesund og Karmøy Revmatikerforening om fusjon med mindre det kommer benkeforslag på årsmøtet hvor man kan få fulltallig styresammensetting med 5 styremedlemmer og 2 varamedlemmer.

Les årsmøtedokumentene her: Årsmøtedokumenter

 

Vennligst hilsen

Ivar Ekornrød

Leder

Mob:99355217

Følg oss gjerne på Facebook