Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Bli kjent kveld i Rana Revmatikerforening
Støtt oss

Bli kjent kveld i Rana Revmatikerforening


Skrevet av: Nordland / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 01.02.2017

Postet i: Rana Revmatikerforening /


Er du blitt medlem det siste året og ønsker du å vite mer om hva vi driver med? Eller har du vært medlem litt lengre og vil du vite mer om våre aktiviteter? Da er du invitert!

Rana Revmatikerforening inviterer til bli kjent kveld onsdag 01 februar kl 18.00 til kl 20.00 på Bakeribygget.

Vi ønsker å bli kjent med deg som medlem i vår forening og vi vil gjerne fortelle deg mer om Norsk Revmatikerforbund, Rana Revmatikerforening som lokallag, våre aktiviteter og medlemsfordelene. Men vi har også lyst å høre hva DU forventer av medlemskapet; hva ønsker du som aktivitet eller annet? Er det noe vi kan gjøre for DEG ? Samtidig er dette en fin anledning å bli kjent med andre som har noen av de samme plager som deg, knytte bekjentskaper.

Det skal også være en likeperson tilstede. Dette er noen som har erfaring med sykdommen og kan gi råd og veiledning. En likeperson er noen som kan lytte, har kunnskaper om rettigheter, arbeid/attføring, en likeperson er noen som tar deg på alvor! Og ikke minst; en likeperson har taushetsplikt!

Vi håper du har lyst å ta deg en tur innom for en trivelig kveld! Ta gjerne noen med deg som ønsker å høre mer om vår forening. Alle er hjertelig velkommen!

Ved spørsmål kan du kontakte leder Marleen Rones på 97785035