Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Bli med NRF på et tilpasset Oslo Triathlon
Støtt oss

Bli med NRF på et tilpasset Oslo Triathlon


Skrevet av: Ole-Martin Wold / Publisert: 10.08.2019 / Oppdatert: 07.06.2019

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: Åpent og for alle


Kan du sykle 10 km? Eller svømme 400 meter? Eller gå/jogge 2,5 km? I år følger vi opp fjorårets suksess lager vi en ny samling for deg som ønsker å delta på et tilpasset Triathlon. Arrangementet er helt spesielt fordi vi samarbeider med Oslo Triathlon med å tilpasse løpet spesielt til deg!

Vi har inngått en avtale med Oslo Triatlon og laget et eget triatlonarrangement tilpasset deg med muskel- og skjelettplager. Du kan delta i et lag der du gjør en eller to etapper, eller alle på laget gjør en etappe hver. Hvis du vil utfordre deg selv kan du melde deg opp til «Sprint» eller «Super Sprint» og gjennomføre alle tre delene selv. I år samarbeider vi med Oslo Fylkeslag. Her kan du også melde deg som frivillig på selve arrangement dagen.

Vi legger også opp etappene slik at vi har en gjeng frivillige som kan hjelpe deg med en etappe eller to!

Tilrettelagte alternativer

Vi har sammen med Oslo Triatlon lagt til rette for flere typer triatlon:

 • Lag Super Sprint: Deltagerne gjør hver sin distanse: 400 m svømming – 10 km sykling – 2.5 km løping
 • Tilpasset lag supersprint: Deltagerne kan gjøre en eller flere distanser: 400 m svømming – 10 km sykling – 2.5 km løping. (Eksempel: En deltager kan gjøre svømming og sykling, og den siste kan gjøre løpingen)
 • Super Sprint: Samme deltager gjør: 400 m svømming – 10 km sykling – 2.5 km løping
 • Tilpasset lag sprint: Deltagerne kan gjøre en eller flere distanser: 750 m svømming – 23 km sykling –5 km løping. (Eksempel: En deltager kan gjøre svømming og den siste kan gjøre syklingen og løpingen)
 • Sprint: Samme deltager gjør: 750 m svømming – 23 km sykling – 5 km løping

Det er viktig for deg som vurdere å delta at du kan selv velge om du vil delta på en av etappene som et lag, gjøre to av etappene eller alle tre alene. Denne løsningen kan du gjøre sammen med noen både med «supersprint» og «sprint» distansen. Det betyr at dersom du ikke kan løpe eller svømme, så kan du sykle også kan du finne en som kan gjøre de andre delene!

Dersom du/dere skal stille med et lag, anbefaler vi at antallet er 4 stk. Det er kun 2 eller 3 som stiller og gjennomfører lagdistansen, men laget bør ha en vara dersom en som plutselig ikke har mulighet til å delta. Dersom et lag mangler person til å ta en distanse (f.eks løping) på grunn av helseutfordringer, kan man invitere et familiemedlem eller en NRF-venn til å fylle denne etappen.

Ønsker du å delta, men mangler noen til å ta en etappe, ta kontakt så skal vi se om vi kan finne en til å hjelpe deg!

Hvor og når?

 • Tid: 9-10. August, 2019
 • Sted: Sognsvann, Oslo

Praktisk informasjon

 • Egenandel: Egenandel: Kr 250,- inkluderer påmeldingsavgift, engangslisens (forsikring), startnummer, T-skjorte og festmiddag.
 • Samling: Vi samler oss fredag 9. august kl: 17-19:30 i NRF`s lokaler. Professor Dahls gate 32. Der går vi igjennom praktisk info om selve arrangementet, svarer på spørsmål og gir dere tips/hjelp mot selve konkurransen.
 • Hotel/Overnatting: Du må ringe selv og bestille overnatting. Vi har ikke holdt av noen hotell per dags dato.
 • Arrangement ansvarlig/kontaktperson: Ole-Martin Wold ow@revmatiker.no og Oslo Fylkeslag jn@revamtiker.no
 • Påmeldingsfrist: 15. juli
 • Obs: Reise og opphold må i utgangspunktet dekkes selv eller med sponsormidler (søk lokale bedrifter!). NRF nasjonalt har satt av midler til å dekke egenandelen og arrangement kostnader.
 • Tilpasninger: Dersom du trenger tilpasninger på selve arrangementsdagen, ta kontakt med ow@revamtiker.no. Vi har kontakt med hovedarrangør slik at vi kan møte dine behov. (på påmeldingslink til OsloTri kan du også skrive tilpasninger/behov)
 • Frivillig: Ønsker du å være en frivillig på selve dagen? Hjelpe deltagere og venner? Ta kontakt med Oslo Fylkeslag!

Vil du delta?

Vi har fortsatt plasser, ta kontakt eller meld deg på i dag!