Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Camp Active
Støtt oss

Camp Active


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 24.10.2019 / Oppdatert: 07.08.2019

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: Barn og Unge


I år som i fjor er ungdomsweekend for deg som er BURG-medlem mellom 18 og 25 år. Det blir overnatting på Reuma–Sol Senter som ligger på Solkysten av Spania ved Alfaz del pi. I år har vi gitt samlingen navnet "Camp Active" det vil si fysisk aktivitet godt kosthold og spennende foredrag og opplevelsesturer. Samlingen varer fra 24. - 27. oktober.

Egenandelen: per person er kr 1500,- i enkeltrom og kr 1000,- i dobbeltrom.

Prisen inkluderer:
– Transport til og fra arrangementet. Fly og buss.
– Måltider: Middag torsdag kveld til og med frokost på søndag.
– Overnatting på Reuma–Sol senter i leiligheter med enkelt eller dobbeltrom.
– Aktiviteter/utflukter/treninger og foredrag.

Berg-Hansen fakturerer ut egenandel på vegne av BURG Norge. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det er mulig å søke ditt fylkeslag om støtte til egenandelen, dette bør avtales med ditt fylkeslag før påmelding. Hver enkelt deltager står selv ansvarlig for at egenandelen blir betalt innen fristen.

Påmelding: 
Ikke nøl, meld deg på i dag. Påmeldingen er bindende. Dersom det blir fullt vil vi prioritere de som ikke har vært med før, utover dette gjennomføres det loddtrekning. Bekreftelse på plass vil bli sendt på e-post etter at påmeldingsfristen har gått ut den 19. juli Sørg for å ha egen reiseforsikring som dekker utgiftene i tilfell du blir syk, eller at noe annet skulle dukke opp som forhindrer deg fra å reise.

Bestilling av transport:
For å bestille fly som dekkes av egenandelen – ta kontakt med Berg-Hansen på mail: grupper.vestfold@berg-hansen.no eller på telefon 33 30 05 60.
Henvis til arrangement 84936 og oppgi hvor du reiser fra. Transport som bestilles andre steder må betales selv. På flyplassen i Alicante vil du bli hentet med buss.

For andre spørsmål om selve samlingen, ta kontakt med BURG Norges konsulent Joachim Sagen på telefon 22 54 76 14 eller på mail: burgnorge@revmatiker.no.

Bekledning
Ta med badetøy, treningstøy, fritidsklær og noe som er litt penere.

Om Reuma-Sol:
Reuma-Sol ferie og behandlingssenter ligger idyllisk til, langs Costa Blancas spanske kyst, i et område kjent for å ha Europas beste klima, med over 300 soldager i året. Senteret ligger kun noen få kilometer fra flere spennende byer som Altea, en typisk middelhavsby med hvite hus og alternative kunstbutikker. En kort gåtur langs stranden i Albir leder deg til et lite fyr i Albir med en nydelig utsikt av det åpne hav. En kort kjøretur unna Reuma-Sol ligger også storbyen Benidorm, med et vidt spekter av moderne skyskrapere og populære sandstrender. Les mer om hotellet her.

Vi gleder oss til å treffe deg!
Hilsen BURG Norge