Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Dagstur: Sandefjord med museumsbesøk, strømstad med handling og hjemreise
Støtt oss

Dagstur: Sandefjord med museumsbesøk, strømstad med handling og hjemreise


Skrevet av: Oslo / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 10.04.2018

Postet i: Oslo Nord-Vest Revmatikerforening / Aktivitet: Åpent og for alle


Vi reiser med buss fra Oslo ca kl. 09.30. På grunn av en lang dag for sjåføren, må alle hentes på Majorstuen seniorsenter Slemdalsveien 3 (ref. kjøretidsbestemmelsene.)

I Sandefjord blir det omvisning på Kurbadet, som kan kalles norsk revmatologisk vugge. Deretter tar vi båten til Strømstad. På båten spiser vi en buffetlunsj og handler litt. I Strømstad blir det tid til en times shopping før vi tar turen hjemover til Oslo. Vi er hjemme i Oslo klokka 18.30.

Turen inkluderer buss tur retur Oslo, omvisning på Kurbadet, båt til Strømstad, lunsj på båten. Pris: kr 520.- for medlemmer av Oslo Nord-Vest revmatikerforbund og kr 670.- for de som ikke er medlemmer. Påmelding innen 20. august til Bente Thorsrud, bente.thorsrud@gmail.com tlf 924 83 381 Betaling ved påmelding til konto: 1503 4352 647.

På denne turen får vi det meste, både kultur, båttur, god lunsj og muligheter til å handle billig.

Kurbadet i Sandefjord er fr 1837. Her behandlet de Reumatisme, Gigt og Kroniske Ledsykdomme med gytje, tang og tare og bjerkeris. Det vil bli gitt et foredrag om badebehandling slik den foregikk i starten og hvordan den utviklet seg videre.