Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Digitalt møte for instruktører
Støtt oss

Digitalt møte for instruktører


Skrevet av: Nordland / Publisert: 22.11.2023 / Oppdatert: 12.10.2023

Postet i: Nordland / Aktivitet: Instruktørkurs


Er du basseng- eller salinstruktør i Nordland? Jeg inviterer dere til et digitalt møte onsdag 22.november kl 18:00 - ca19:30. Det finnes så mange flinke instruktører i våre lokallag rundt om i hele Nordland, og dere gjør alle en viktig jobb for å holde revmatikere i aktivitet.

Jeg er Trenings- og mosjonskontakt i Nordland, og jeg ønsker å samle alle som er instruktører.  Vi har dessverre ikke midler til en fysisk samling i år, så derfor inviterer jeg til et digitalt møte.

Fordelen med en digital samling er at det blir mindre reisetid og at flere vil kunne delta. Og det er jo fint om mange kan delta på møtet vårt.

 

Målet er å ha en større fysisk samling for instruktører neste år. Vi i styret planlegger en samling for å gi motivasjon og inspirasjon, ha erfaringsutveksling og nettverksbygging.

 

Møtet onsdag 22.november ønsker jeg bruke til å dele litt erfaringer, gi hverandre tips og råd – og bli bedre kjent med hverandre.
Men jeg ønsker også at dere kommer med ønsker og innspill om hva vi skal bruke tid på når vi skal arrangere den fysiske samlingen neste år. Nå har du mulighet til å være med påvirke hvordan vi skal legge opp samlingen.

Jeg håper mange av dere instruktører melder dere på via denne linken: Påmelding digital samling for instruktører – Google Skjemaer. Frist for påmelding er 20.november. Dere får så tilsendt en link 21.november man klikker på for å delta i møtet.

 

Jeg har også laget en egen Facebook-gruppe som skal være for alle som er instruktører i Nordland. Her tenkte jeg bruke for få tips og inspirasjon, eller spørre andre om råd. Den heter Instruktører i Nordland (NRF). Søk den opp og send forespørsel for å få bli medlem.

 

Håper så mange som mulig vil delta på møtet 22.november, og legge seg til i Facebook-gruppen.

Lurer du på noe så ta gjerne kontakt med meg.

E-post: unnint25@gmail.com eller 90565208

 

Med vennlig hilsen

Unni Nygård Tangen

Trenings- og mosjonskontakt i Nordland