Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Er du mellom 25 og 55 år og ønsker en aktiv hverdag?
Støtt oss

Er du mellom 25 og 55 år og ønsker en aktiv hverdag?


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 27.09.2019 / Oppdatert: 19.09.2019

Postet i: Hedmark /


Mestringskurset Sykt Aktiv er utviklet for deg med revmatisk sykdom eller muskel og skjelettplager i alderen 25-55 år. I kurset fokuserer vi på friskfaktorer og du lærer verktøy og metoder som gjør at du kan ha et aktivt og friskfokusert liv, der du bruker trening og fysisk aktivitet som medisin for å få et bedre liv som kronisk syk.

Kurset vil hjelpe deg å balansere dine egne behov, med behov fra omverdenen. Og du vil møte andre som er i samme situasjon og få hente kraft og inspirasjon gjennom andres erfaringer.

Kurset ledes av frisklivsagent Stine Wasenius Dahl fra Hedmark, som selv har erfaring med å leve med revmatisk sykdom og muskel og skjelettplager.

Kurset avholdes fra fredag 27. september ca kl 17 og frem til søndag 29. september ca kl 14 på Savalen Fjellhotell & Spa, Tynset

Pris (pr pers) for kurs inkl helpensjon (kost og losji) er kr 1000 for medlemmer av NRF og 1300 for de som ikke er medlemmer.

Ved Spørsmål, ta kontakt med Stine W. Dahl på tlf 454 63180

Bindende, skriftlig påmelding her

Påmeldingsfrist er 2. september. Bekreftelse på plass og betalingsopplysninger vil bli sendt ut etter påmeldingsfristens utløp.