Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Familiesamling Burgere i Nærøy og Vikna Revmatikerforening
Støtt oss

Familiesamling Burgere i Nærøy og Vikna Revmatikerforening


Skrevet av: Nærøy og Vikna / Publisert: 01.07.2023 / Oppdatert: 26.05.2023

Postet i: Nærøy og Vikna Revmatikerforening / Aktivitet: Barn og Unge, For medlemmer lokallag


Familiesamling for unge revmatikere

Nærøy og Vikna Revmatikerforening inviterer sine «BURGERE» opptil 26 år til familiesamling i Namsskogan familiepark og basseng lørdag 1 juli 2023. Resten av familien er selvsagt også invitert. Parken har åpen fra 10-18 den 1 juli. Bassenget har åpent 16-20

Namsskogan Familiepark har spennende og eksotiske dyr fra hele verden, men det som kanskje oppleves som mest spennende er de fire store norske rovdyrene; nemlig ulv, bjørn, gaupe og jerv. Familieparken har Norges største samling av nordiske dyr.
I tillegg har parken dyr som alpakka, påfugl, rev, geit, ilder, hjort og mange, mange flere. For de minste finnes Barnas Lille Dyrepark, hvor ungene kan hilse på sauer, pinnsvin, minigris, høner og haner. Dyreparken består av ca. 135 individer fordelt på 35 arter.

Du kan også besøke klatreparken, bungee trampolinen eller kjenne vinden i håret med alpine raceren.

Ønsker du å teste ut høydeskrekken? Besøk Tøffingtårnet, en 300m lang zip-line på 30m høyde!

Håper så mange som mulig av unge revmatikere i Nærøysund har lyst til å være med på denne turen. Medlemskontigent i NRF må være betalt.

Nærøy og Vikna revmatikerforening dekker inngang til både parken og bassenget for hele familien. Bindende påmelding med navn og alder på eventuelle barn innen 1.Juni til burg.nt@revmatiker.org