Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Frisklivsagent kurs
Støtt oss

Frisklivsagent kurs


Skrevet av: Ole-Martin Wold / Publisert: 09.12.2022 / Oppdatert: 20.09.2022

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: For nøkkelpersoner og entusiaster, Instruktørkurs, Likepersonsarbeid, Mestring, Mosjon/trening


Vi arrangerer frisklivsagent kurs for deg som ønsker å bli ny agent, og for deg som allerede er frisklivsagent. Vi vil også gi dere helt fersk opplæring i det nye Sykt Aktiv+ konseptet.

Har du deltatt på Sykt AKTIV kurs og har lyst til å ta skrittet videre? Som Frisklivsagent får du mulighet til å inspirere og motivere andre, samtidig som du får verktøy og oppfølging som du kan bruke selv.

Det er Frisklivsagentene som gjennomfører de populære Sykt AKTIV kursene i Norsk Revmatikerforbund. Per i dag har vi aktive Frisklivsagenter i en del fylker, men det savnes Frisklivsagenter mange steder, og det er flere som har etterspurt dette kurset.

Dersom du selv liker å trene, er opptatt av å finne balanse mellom aktivitet og hvile, og er bevisst på å bruke positive mestringsstrategier, er du et forbilde som kan hjelpe andre. Da ønsker vi å rekruttere deg som Frisklivsagent! Med grunnkurs som Frisklivsagent lærer du å hjelpe andre som vil vite hvordan de kan mestre livet med kronisk sykdom og fortsatt ha et aktivt liv.

Kurset vil bestå av undervisning og opplæring for både nye og gamle, undervisning hver for seg, fysisk aktivitet og trening og erfaringsutveksling. Det helt nye Sykt Aktiv + vil presenteres, slik at det er mulig å bli agent for de som er mellom 25-55 år og 55+.

Praktisk informasjon:

  • Kursansvarlig: Ole-Martin Wold
  • Kontaktinformasjon: ole.martin@revmatiker.no
  • Krav til deltager: Deltatt på Sykt Aktiv kurs
  • Kurssted: Thon Hotel Oslo Airport
  • Dato: 9-11. desember 2022 (start kl 16 fredag 9.12 og avsluttes kl 15 søndag 11.12)
  • Egenandel: Kr 3000,-. Egenandelen inkluderer reise til/fra hjemsted, hotellrom med helpensjon 2 netter, kursmateriell, forelesninger, samt forfriskninger under kurset. Egenandelen kan dekkes av fylkeslaget ditt, etter avtale med dem. Dersom du vil delta på eget initiativ, er det også mulig.

Påmelding: Her melder du deg på