Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Frisklivsagent samling og kurs på Reuma-Sol
Støtt oss

Frisklivsagent samling og kurs på Reuma-Sol


Skrevet av: Ole-Martin Wold / Publisert: 15.11.2019 / Oppdatert: 16.08.2019

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: For nøkkelpersoner og entusiaster, Mestring


Nå arrangeres kurs for deg som ønsker å bli Frisklivsagent eller allerede er - På Reuma-Sol!

Har du deltatt på Sykt AKTIV kurs og har lyst til å ta skrittet videre? Som Frisklivsagent får du mulighet til å inspirere og motivere andre, samtidig som du får verktøy og oppfølging som du kan bruke selv.

Er du allerede er aktiv Frisklivsagent, men trenger en oppfriskning? Vi samler de eksisterende frisklivsagentene fra tidligere kurs og sammen med de nye skal ha et kursopphold med ny læring og oppfriskning

Det er Frisklivsagentene som gjennomfører de populære Sykt AKTIV kursene i Norsk Revmatikerforbund. Per i dag har vi aktive Frisklivsagenter i 14 fylker, men det savnes Frisklivsagenter mange steder, og det er flere som har etterspurt dette kurset.

Dersom du selv liker å trene, er opptatt av å finne balanse mellom aktivitet og hvile, og er bevisst på å bruke positive mestringsstrategier, er du et forbilde som kan hjelpe andre. Da ønsker vi å rekruttere deg som Frisklivsagent! Med grunnkurs som Frisklivsagent lærer du å hjelpe andre som vil vite hvordan de kan mestre livet med kronisk sykdom og fortsatt ha et aktivt liv.

Kurset gjennomføres over en helg (15-19. november) på Reuma-Sol, Spania.

Påmeldingsfrist er 15. oktober. Det er førstemann til mølla som gjelder.

Påmelding: Trykk her for påmelding

Praktisk informasjon

  • Kursstart: 15. november og avsluttes 19. november
  • Sted: Kurshelgen gjennomføres på Reuma-Sol, Spania
  • Egenandel: Kr 3000,-. Egenandelen inkluderer reise til/fra hjemsted, hotellrom med helpensjon 4 netter, kursmateriell, forelesninger, samt forfriskninger under kurset. Egenandelen dekkes vanligvis av fylkeslaget ditt, etter avtale med dem. Dersom du vil delta på eget initiativ, er det også mulig.
  • Kursansvarlig: Ole-Martin Wold
  • Kontaktinformasjon: NRF sentralt v/ Ole-Martin Wold: post@revmatiker.no.

 

Velkommen til kurs!