Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Gratis Fysisk aktivitet i Frognerparken – Oslo
Støtt oss

Gratis Fysisk aktivitet i Frognerparken – Oslo


Skrevet av: Ole-Martin Wold / Publisert: 30.03.2022 / Oppdatert: 04.03.2022

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: Åpent og for alle, Mestring, Mosjon/trening, Sosialt


Vi tilbyr gratis fysisk aktivitet og trening i Frognerparken Oslo, i regi av Norsk Revmatikerforbund

Regelmessig fysisk aktivitet og trening er spesielt viktig for personer med muskel- og skjelettplager og revmatisk sykdom.  Vi vet at det bidrar til øke å øke livskvaliteten (bedre funksjon, reduserte smerter, redusert stivhet). Vi ønsker å prøve ut ulike aktiviteter, og i denne forbindelse skal vi ha en åpen time der du kan få delta helt gratis.

Treningen blir onsdager den 30. mars, 5. april og 19. april kl 17.00 alle dager

Møtepunkt: Over brua forbi sinnataggen og til høyre. Dersom du er usikker så skal du ha monolitten (største statuen) foran deg når du går over brua. Det er NRF bannere ute på plassen, slik at du ser oss.

Du kan gjerne ta med deg en venn dersom du ønsker.

Meld deg på her

(vi har påmelding kun for å få en indikasjon på hvor mange vi er for å tilpasse plass og øvelser)


Når du melder deg på vil du få en helt enkel bekreftelse. Økten tar ca en time, og det eneste du trenger er å kle deg etter været, ta med drikke og godt humør. Vi legger fokus på avstand og kommer til å ta med oss kamera og film for å dokumentere. Det står spesifisert i påmeldingen at dersom du ikke ønsker å bli avbildet kan du reservere deg mot det.

Aktiviteten vil fokusere på å bevege hele kroppen og ha innslag av utholdenhets-, styrke-, bevegelighet- og balanserelaterte øvelser. Aktiviteten passer for alle.

Norsk Revmatikerforbunds Frisklivsrådgiver skal sammen med to instruktører planlegge og arrangere aktiviteten.

Vi ønsker gjerne å ha med 5 deltagere tilbake til Norsk Revmatikerforbunds kontorer på Frogner for erfaringsutveksling, tilpasning og nyhetssak. Dette spesifiseres i påmeldingsskjema om du ønsker å delta på det.