Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Helgekurs i Medisins Yoga
Støtt oss

Helgekurs i Medisins Yoga


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 01.02.2018

Postet i: Elverum Revmatikerforening / Aktivitet: Åpent og for alle, Mosjon/trening


Elverum Revmatikerforening ønsker å tilby sine medlemmer (og evt andre interesserte dersom ledig plass) et helgekurs i Medisinsk Yoga

Elverum Revmatikerforening ønsker å tilby sine medlemmer (og evt andre interesserte dersom ledig plass) et helgekurs i Medisinsk Yoga.

Medisinsk Yoga er utviklet under klinisk og terapeutisk arbeid med titusentalls deltakere på flere hundre Svenske arbeidsplasser fra begynnelsen av 1996. Dette yogiske system er videreutviklet fra resultatene av hundretalls vitenskapelige studier over hele verden.

Blant disse, et halvt dusin svenske studier på Kundaliniyoga, bl.a. på Karolinska Instituttet, Danderyds sykehus og i Stockholms Universitets regi. Yogaøvelsene, som utføres langsomt og kontrollert, er egnet til å utvikle fysisk smidighet, redusere stress, skape mental avspenning og forbedre søvnen. Pusten spiller en grunnleggende rolle i Medisinsk yoga og det vektlegges at du får et roligere og dypere åndedrett. En bevisst forandring av pusten påvirker hvordan vi har det og kan skape fysisk, mental og emosjonell harmoni og ro i oss. Øvelsene kan tilpasses den enkelte og gjøres sittende og liggende.

 Instruktør: Siw Huatorpet.

Sted: Dammenv. 2, Elverum (Family Sports Club Sentrum)

Tid: Lørdag 10. mars kl. 12-16 og Søndag 11. mars kl. 11-15

Pris: kr 800 for medlemmer, kr 1000 for andre.

 

Bindende påmelding innen 1. mars til leder Stine Wasenius Dahl, tlf.nr.

45 46 31 80 Det må være minimum 15 deltakere for at kurset skal bli satt i gang.