Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Invitasjon til Unge voksne på juving
Støtt oss

Invitasjon til Unge voksne på juving


Skrevet av: Møre og Romsdal / Publisert: 09.08.2019 / Oppdatert: 28.05.2019

Postet i: BURG Møre og Romsdal / Aktivitet: Barn og Unge


BURG Møre og Romsdal inviterer til en ny UNG VOKSEN-samling i alderen 16-35 år til Valldalen den 9.-11. august 2019.

Juving er en spektakulær opplevelse i fantastiske omgivelser og består av å gå/klatre en løype i juvet som byr på rappellering, balansering, hopping i juvet, klyving og zip-line.

Overnatting og måltider blir på Valldal Fjordhotell i dobbeltrom. Dette blir en kjekk helg med fokus på mestring og en positiv opplevelse for unge voksne med diagnose, og unge pårørende.

Fredag er det oppmøte på hotellet klokken 18:00 og det blir middag og bli- kjent-kveld. Hovedaktiviteten med juving vil skje på lørdagen fra klokken 11:00, det varer ca 4 timer med skyss til og fra stedet. Etterpå blir det middag og erfaringsutveksling.

Søndag er det frokost og hjemreise.

Når det gjelder transport til hotellet så går det buss, og det er også mulig å avtale å samkjøre til Valldalen. Man må dekke transport til hotellet selv og det er en egenandel på kr 200, men ellers blir resten av utgiftene støttet av ExtraExpress og BURG Møre og Romsdal.

Påmeldingsfristen er 24.06.19 til Lise Tørlen, leder i Burg Møre og Romsdal, på mobil: 47647671, eller e-post: Lisetorlen@hotmail.com. «Først til mølla».