Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Juletur til Finnskogtoppen
Støtt oss

Juletur til Finnskogtoppen


Skrevet av: Oslo / Publisert: 07.12.2018 / Oppdatert: 19.11.2018

Postet i: Oslo Nord-Vest Revmatikerforening / Aktivitet: Åpent og for alle, For medlemmer lokallag


Fire dager, fredag 7. desember til mandag 10. desember.

                        Vi satser på ”samkjøring” med bil, men det er også mulig med buss/tog.

 

Finnskogtoppen er et velværehotell. Her er det nydelig mat, mye god vegetar med innslag av fisk og kjøtt. Det er også et aktivitetsprogram med gruppetimer i vann og i sal med noe for enhver smak. Det er også muligheter for å bestille ulike former for behandlinger. Det er mange tilbud eller en kan velge bare å slappe av. Dette er det perfekte stedet til et avbrudd i juleaktivitetene, hente seg inn og være klar for resten av juleforberedelsene.

Pris: pr person i enkeltrom    kr 4360.-

         pr person i dobbeltrom  kr 3720.-

Det er også mulig å bestille hunderom for de som ønsker å ta med hunden.

 

Oslo Nord-Vest revmatikerforening sponser sine medlemmer med kr 1000.- for en lang tur i året. Det vil si at vi sponser enten turen til Budapest eller turen  til Finnskogtoppen.

Prisen inkluderer:

Tre overnattinger med fullpensjon, kaffe, te og frukt hele dagen, bruk av oppvarmet svømmehall, boblebad, og badstuer samt alle gruppeaktiviteter både inne og ute.

Påmelding innen 26. september på grunn av stor pågang på denne tiden. Meld deg på til Wenche Loftu, wenche@loftu.no tlf 950 60 142. Wenche er en fast bruker av Finnskogtoppen og vet det meste om stedet.

Ved påmelding betales et depositum på kr 1500.- til kontonr: 1503 4352 647. Beløpet blir tilbakebetalt ved eventuell avmelding innen avtalte frister.