Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Juletur til København
Støtt oss

Juletur til København


Skrevet av: Oslo Nord-Vest / Publisert: 24.11.2019 / Oppdatert: 29.07.2019

Postet i: Oslo Nord-Vest Revmatikerforening / Aktivitet: Åpent og for alle


Søndag til onsdag 24.11-27.11 Tur til København med DFDS og en overnatting i København

Frammøte ved DFDS kl. 15.30. Prisen inkluderer tur/retur København og 1 overnatting i København. Transferbuss t/r DFDS til Rådhusplassen. I tillegg frokost t/r, julebordsbuffet m en drikke på vei til København og to-retters middag med en drikke på retur til Oslo. En middag i København.

Pris for medlemmer er kr 4300 pr (3300,- om man ikke var med til Tallinn), pris for ikke medlemmer kr. 4300,-. Pris er for innvendig lugar alene og enerom på hotellet. Om en ønsker å dele lugar og hotellrom må en selv finne en å dele med. Begge må bekrefte dette.

Tivoli i København er flott når det nærmer seg jul. Masse lys, blomster og spennende og morsomme julemarkedsboder. Det er også mange spisesteder med forskjellig prisnivå i Tivoli.

Det er ikke kjøpt fellesbilletter til Tivoli, men dette kan kjøpes på båten for de som ønsker en tur i Tivoli.

Påmelding til Anna Marie Moesmand, epost: korsveien13@gmail.com eller SMS til 453 91 088. Vennligst angi epostadresse/adresse for å få skjema for bestilling.

Pris i delt innvendig lugar 3725,-. Pris i utvendig lugar alene kr 4750,- og delt utvendig lugar kr 3950,-.

Påmeldingsfrist innen 1. oktober, med angivelse av ønsket lugartype.

Det kommer en faktura for betaling når dere har meldt dere på og oppgitt hvilken lugartype dere vil ha og om dere vil dele med noen.