Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Kurs for nye frisklivsagenter
Støtt oss

Kurs for nye frisklivsagenter


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 05.07.2017

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: For nøkkelpersoner og entusiaster, Instruktørkurs, Mosjon/trening


Målgruppe: Medlemmer i NRF som har deltatt på Sykt AKTIV kurs og ønsker å bli Frisklivsagenter.

Endelig arrangeres kurs for deg som ønsker å bli Frisklivsagent!

Har du deltatt på Sykt AKTIV kurs og har lyst til å ta skrittet videre? Som Frisklivsagent får du mulighet til å inspirere og motivere andre, samtidig som du får verktøy og oppfølging som du kan bruke selv.

Det er Frisklivsagentene som gjennomfører de populære Sykt AKTIV kursene i Norsk Revmatikerforbund. Per i dag har vi aktive Frisklivsagenter i 8 fylker, men det savnes Frisklivsagenter mange steder, og det er flere som har etterspurt dette kurset.

Dersom du selv liker å trene, er opptatt av å finne balanse mellom aktivitet og hvile, og er bevisst på å bruke positive mestringstrategier, er du et forbilde som kan hjelpe andre. Da ønsker vi å rekruttere deg som Frisklivsagent! Med grunnkurs som Frisklivsagent lærer du å hjelpe andre som vil vite hvordan de kan mestre livet med kronisk sykdom og fortsatt ha et aktivt liv.

Kurset gjennomføres over en helg (27.-29. oktober) på vakre Hurdalsjøen Hotell, 25 minutter fra Gardermoen.

Påmeldingfrist er 25. august. Det er plass til 15 personer på kurset, og det er førstemann til mølla som gjelder. Klikk her for å melde deg på!

Praktisk informasjon

Kurset starter 27. oktober kl 16.00 og avsluttes 29. oktober kl 13.00.

Egenandel: Kr 2000,-. Prisen inkluderer reise til/fra hjemsted, hotellrom med helpensjon 2 netter, kursmateriell, forelesninger, samt forfriskninger under kurset. Egenandelen dekkes vanligvis av fylkeslaget ditt, etter avtale med dem. Dersom du vil delta på eget initiativ, er det også mulig.

Kursansvarlig: Ole-Martin Wold og Anna Fryxelius.

Kontaktinformasjon: NRF sentralt v/Anna Fryxelius: post@revmatiker.no.

Kurshelgen gjennomføres på Hurdalsjøen Hotell, 25 minutter fra Gardermoen. For de som ønsker å ta egen bil, dekkes kilometergodtgjørelse med sats 3,50 per km. Hvis dere flyr så avtaler vi felles transport fra Gardermoen til hotellet torsdag ettermiddag og evt fredag morgen.

Velkommen til kurs!