Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Kurs i brukermedvirkning
Støtt oss

Kurs i brukermedvirkning


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 01.02.2017

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: For tillitsvalgte


Ønsker du å være med å påvirke beslutninger innen blant annet levekår, inkludering og deltagelse i samfunnet for våre brukergrupper? Da kan vårt grunnkurs i brukermedvirkning være noe for deg!

4. og 5. mars arrangerer vi kurs i brukermedvirkning på Gardermoen. Vi er interessert i å ha deltagere som ønsker å være en aktiv brukerrepresentant i ulike utvalg der det er viktig med god brukerkompetanse for å påvirke beslutninger. Det kan være beslutninger som påvirker levekår, deltagelse i samfunnet arbeidsliv og brukernære helsetjenester i for eksempel kommuner og fylker.

Kunnskap, ferdighet og holdning

Deltagerne får blant annet kunnskap om hva som legges i begrepet brukermedvirning og hvilke utfordringer dere kan møte på. Dere får ferdigheter slik at du blir en best mulig brukermedvirker, og innsikt i å se verdien av å ha innflytelse på planer og tilbud som berører dere som gruppe.

Er dette deg?

Ønsker du å delta på kurset, må du ta kontakt med ditt lokallag eller fylkeslag. Fristen for påmelding er 1. februar. Vi håper å se deg på kurset!

Mer informasjon: