Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / «Like lærer like» – diagnosespesifikt kurs for sjøgrenslikepersoner
Støtt oss

«Like lærer like» – diagnosespesifikt kurs for sjøgrenslikepersoner


Skrevet av: Sjogren landsdekkende / Publisert: 07.10.2019 / Oppdatert: 25.02.2019

Postet i: Sjøgrens syndrom /


Vi arrangerer kurset "Like lærer Like" - diagnosespesifikt kurs for sjøgrenslikepersoner.

Tid: 7-12. oktober 2019

Sted: Reuma Sol, Alicante, Spania

Diagnosespesifikt kurs for sjøgrenslikepersoner er tenkt å gi likepersoner i NRF en grundig innføring i sjøgrens syndrom. Tema for kurset vil være sjøgrensheftet samt info om nyere forskning og behandlingsalternativer. Kursdeltakerne er NRF medlemmer fra hele landet som allerede er godkjent som likepersoner og som har sykdommen sjøgrens syndrom. Hensikten er å styrke diagnosearbeidet i NRF med gode trygge likepersoner. Vi ønsker også å bygge nettverk for å styrke likepersonenes kunnskap, trygghet og kompetanse.

 

Kurset er lagt opp og tilrettelagt for deltakere og forelesere som alle har diagnosen Sjøgrens syndrom med korte arbeidsøkter spredd over flere dager. Innimellom øktene er det mulig å hente seg inn igjen og eventuelt benytte seg av behandlingstilbudet (for egen regning).

 

Påmelding til: sjogrens@revmatiker.org

Påmeldingsfrist: 01.04.19

Egenandel: 6 000,- inkluderer kurs, reise, frokost og lunsj eller middag.

Maks. deltakere: 10 stk

 

Du vil få rask tilbakemelding om du får plass på kurset og kursdokumenter vil bli sendt ut.  Maks takst på egenandelen er 6 000,-. Kan bli redusert om vi får ytterligere tilskudd. Egenandelen kan søkes dekt der dere har verv – lokalt, fylket eller nasjonalt.

Kurset er rettet mot allerede godkjente likepersoner. Om du kunne tenkt deg å være likeperson og har diagnosen Sjøgrens syndrom kan det gjøres unntak.