Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Livredningskurs og hjertestarterkurs i Alta helsebad
Støtt oss

Livredningskurs og hjertestarterkurs i Alta helsebad


Skrevet av: Finnmark / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 29.11.2016

Postet i: Finnmark /


Lørdag 12. november arrangeres det livredningskurs (HRL) og Hjertestarterkurs (DHLR) i Alta helsebad. Kurset starter klokka 13, og varer til 16.00. Alle kursdeltakerne vil ha tilgang på helsebadet i et time etter kurset.

Kurset vil bestå av en teoridel og en praksisdel – så ta med badetøy!

Dette er et kurs som man må ha for å være godkjent badevakt. Vi åpner derfor for at andre enn medlemmer i Norsk Revmatikerforbund kan delta.

Praktisk informasjon:

Det vil være en matpause mellom teoridelen og praksisdelen, og hver deltaker må ta med egen mat. Man må være i normal fysisk form for å delta.

Vi oppfordrer lokallagene til å sende ut informasjon om dette kurset til sine medlemmer, og at lokallagslederne melder inn sine medlemmer til finnmark@revmatiker.no

Interesserte som ikke er tilknyttet lokallag under Norsk Revmatikerforbund melder seg også på til finnmark@revmatiker.no. Det er begrenset antall plasser, og deltakere fra Norsk Revmatikerforbund vil bli prioritert ved fullt kurs.

Egenandelen er kr. 500,- for deltakere som ikke er medlem av Norsk Revmatikerforbund. For medlemmer av Norsk revmatikerforbund er kurset gratis.

Ved spørsmål ta kontakt med Trenings- og mosjonskontakt Per Bjørge Knudsen på pbk1940@hotmail.com / telefon 472 96 380, eller fylkessekretær Solgunn Solli på finnmark@revmatiker.no / telefon 469 55 477.

Velkommen på kurs i regi av Norsk Revmatikerforbund!

PS: HUSK BADETØY!