Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Mestringskurs Sykt Aktiv i Stavern 27. – 29. april – AVLYST!
Støtt oss

Mestringskurs Sykt Aktiv i Stavern 27. – 29. april – AVLYST!


Skrevet av: Sølvi Engell Iversen / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 03.04.2018

Postet i: Vestfold / Aktivitet: Mosjon/trening


KURSET AVLYST GRUNNET KUN 2 PÅMELDTE!

Mestringskurset Sykt Aktiv er utviklet for deg med revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettplager, i alderen 30-55 år. I kurset fokuserer vi på friskfaktorer og du lærer verktøy og metoder som gjør at du kan bruke dine ressurser for å få et aktivt og friskfokusert liv, der du bruker trening som medisin.

Som kursdeltager får du gratis tilgang til nettportalen NRFAktiv, med forskningsbasert, diagnosetilpasset treningsveiledning på nett og vi introduserer dere for det nyeste prosjektet

«Kom i form med NRF» hvor alle kan melde seg inn gratis, her er det masse motivasjon, inspirasjon og erfaringer å hente for alle uansett treningsbakgrunn og form.

Kurset ledes av frisklivsagenter som selv har erfaring med å leve revmatisk sykdom eller muskel -og skjelettplager. Kurset skjer i regi av Norsk Revmatikerforbund – du trenger ikke å være medlem for å delta.

Gjennom kurset får du verktøy så du kan starte opp en aktivitetsgruppe der du bor. Dette er en mulighet slik at du kan være med å inspirere andre til å ha friskere og mer aktive liv samtidig som du får drahjelp til å nå dine egne treningsmål.

Dette er et helgekurs fra fredag 27.04.18 kl 17.00 til søndag 29.04.18 kl 14.00.

Kurset består av ca. 10 timer teori, og ca. 2-3 timer med aktivitet, så ta med tur/treningstøy.

Kurset blir arrangert på Politihøyskolen i Stavern.

Alle personer med revmatisk sykdom eller muskel -og skjelettplager mellom 30 og 55 år, kan melde seg på. Det er første mann til mølla, hver av fylkene Telemark og Vestfold har 9 plasser. Det vil si at vi max blir 18 deltakere på kurset.

Kurset har en egenandel og koster 1000 kr. Pr. Deltaker. Det er inkludert kveldsmat på fredagen, frokost, lunsj og middag på lørdag og frokost og lunsj på søndag, kursmateriell og overnatting.

 

PÅMELDING SKJER VED Å SENDE MAIL TIL

TELEMARK FYLKE- vb78@live.no

VESTFOLD FYLKE- monicagustavsen72@gmail.com

PÅMELDINGSFRIST: Mandag 2.april.2018

Påmelding er gyldig og bindende ved betalt kursavgift.

Betaling for Telemark fylke skjer til konto:

Betaling for Vestfold fylke skjer til konto: 1594.50.71734

HJERTELIG VELKOMMEN!