Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Musikalsk show i Mysen
Støtt oss

Musikalsk show i Mysen


Skrevet av: Oslo / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 28.02.2017

Postet i: Groruddalen Revmatikerforening / Aktivitet: Hobby/Kultur


Groruddalen revmatikerforening inviterer til musikalsk tur til Mysen 22 april 2017

THE KILLER QUEENS levde i flere år i Freddie Mercury og Queen sin fantastiske verden. Med forestillinger som Barcelona og These are the days of our lives presenterte de musikkskatter rundt omkring i både inn  og utland.

Denne gangen gir vi vår hyllest til Bee Gees sammen 14 med vårt faste band, The Deadly Frogs under ledelse av kapellmester Ola Welo. Han er en kjent musikalsk leder og arrangør av en rekke teateroppsetninger, musikaler og revyer. En allsidig musiker som trakterer saxofon så vel som tangenter. Gutta i bandet er også habile sangere. Flere av dem behersker falsett galant. Nyttig å kunne når det er BEE GEES som står på menyen. THE KILLER QUEENS er damer med musikk i blodet, som elsker å synge pop/rock på sin spesielle måte. Ta frem slengbuksene, de lange skjortesnippene, glitterkjolene og platåskoene og bli med på festen. Keep stayin’ Alive!

Groruddalen Revmatikerforening vil gjerne ta dere med dit. Vi prøver å stille med privatbiler og fyller 5 personer i hver bil til forestillingen. Får vi med 20 stk eller mer vil billettprisen bli kr. 275,-. Vi har mulighet til å fylle dagen med f.eks en tur til Bryggerhuset på Jahren som selger klær, smykker, interiør, gaveartikler, kaffe te og sjokolade. En veldig koselig cafe med plass til oss alle. Dette er vis a vis Askim Kro. Så kan vi spise på Askim Kro. Hyggelig sted med god og ikke dyr mat. Alt må vi betale selv, men det blir ikke dyrt. Kanskje det blir rundtca. kr. 500,- totalt pr. person. Bestilling av billett til Lillian Indregård, tlf. 47 02 88 56 eventuelt mail: lillianjohan@gmail.com . Tror denne dagen kan bli veldig hyggelig.