Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / NRF inviterer unge voksne til Lofoten
Støtt oss

NRF inviterer unge voksne til Lofoten


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 21.06.2018

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: Åpent og for alle, Hobby/Kultur, Sosialt


Norsk Revmatikerforbund inviterer med dette til en helg i Lofoten for medlemmer fra 26 til 35 år den 19. – 21. oktober. Dette blir en eksotisk og sosial helg med mange spennende aktiviteter og nyttige foredrag.

I år vil tema være: En sunn kopp i en sunn sjel. Med andre ord en helg med fokus på det å ha det bra med seg selv, å ha det bra fysisk og å ha det bra med andre. Aktiviteter vi ser for oss er eksempelvis « stand – up padling og medi yoga», men kom gjerne med ønsker😊 Hold av datoen allerede nå og meld deg på ved å følge denne linken: https://survey.enalyzer.com/?pid=d4t3r6hu

Søknadsfristen er 20. august.

Det er plass til 20 personer på kurset, og det er førstemann til mølla som gjelder. Egenandel: Kr 2500,-. Prisen inkluderer reise til/fra hjemsted, hotellrom med helpensjon 2 netter, aktiviteter, forelesninger, samt forfriskninger under kurset. Det kan hende egenandelen kan dekkes av fylkeslaget ditt, men da etter avtale med dem.

Kurset starter 19. oktober kl: 17 og avsluttes etter lunsj 21. oktober kl: 13.

Vent med å bestille flyreise til du har fått bekreftet plass og etter at påmeldingsfristen har gått ut. Faktura for egenandelen vil også bli sendt ut etter at plassen er bekreftet.

Aktivitetsansvarlig: Joachim Sagen
Kontaktinformasjon: NRF sentralt v/Joachim Sagen: jos@revmatiker.no
Velkommen til en super helg!
Mer informasjon og detaljert program kommer i slutten av juli.