Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / På tur med NRF Nordland fylkeslag!
Støtt oss

På tur med NRF Nordland fylkeslag!


Skrevet av: Nordland / Publisert: 03.09.2022 / Oppdatert: 06.06.2022

Postet i: Nordland / Aktivitet: Åpent og for alle


NRF Nordland fylkeslag ønsker DEG med på tur!

NRF Nordland fylkeslag ønsker å samle våre medlemmer, BURG familier, tillitsvalgte og alle som ønsker å være med til en uforglemmelig tur opp til Keiservarden i Bodø i vakre omgivelser i starten av september.

Bli med ut! Naturen er god medisin for mange, samtidig er det viktig med fysisk aktivitet, ikke bare ved revmatisk sykdom, men for alle! Derfor har vi rullet ut prosjektet Bli med ut! og denne turen er en del av det. Turen opp til Keiservarden tar litt over en time, og blir beskrevet som en tur de fleste av oss kan klare. Vi stiller opp med våre tillitsvalgte til å støtte deg på din vei til toppen. Vi skal klare det sammen! 😍

Dato/tid: Lørdag 3 september kl 14.00

Sted: Startpunkt ved Turisthytta i Bodø. Trenger du en mer forenklet rute? Ta kontakt med oss, så kan vi stille opp med en turleder fra Maskinisten i Bodø.

Pris: Gratis for medlemmer av NRF, kr 50,- for ikke-medlemmer

Servering: Vi tilbyr en enkel matbit på toppen av Keiservarden

Stress ned: Du får muligheten til å være med på en liten økt der vi stresser ned, når vi samles på toppen av Keiservarden

Påmelding: til nordland@revmatiker.no med frist fredag 26.08.22

Overnatting: Ønsker du/dere å overnatte i Bodø? Thon Hotell Nordllys tilbyr overnatting med frokost til kr 995,- per person og tillegg for ekstra person kr 200,-. Du bestiller rommet selv og får rom til denne prisen ved å sende mail til nordlys.booking@olavthon.no innen 20.08.22, oppgi kurs NRF Nordland fylkeslag. Vær rask, det er bare et begrenset antall rom som er satt av til denne prisen!

Har du spørsmål? Ta kontakt med Unni Nygård Tangen på mobil 905 65 208 eller på mail unnint25@gmail.com

Sammen for et friskere liv! 😀