Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Rettigheter og muligheter – Temamøte for medlemmer under 50 år
Støtt oss

Rettigheter og muligheter – Temamøte for medlemmer under 50 år


Skrevet av: Oslo / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 01.02.2017

Postet i: Oslo Nord-Vest Revmatikerforening / Aktivitet: For medlemmer lokallag, For nøkkelpersoner og entusiaster, For tillitsvalgte


Tirsdag 15. november kl. 19:00 inviterer vi medlemmer i Oslo Nord-Vest revmatikerforening under 50 år til et temamøte om rettigheter og muligheter som revmatiker og kroniker.

Vi får besøk av Atle Larsen som blant annet jobber som juridisk rådgiver for Rettighetssenteret til Funksjonshemmedes Fellesforbund (FFO). Det blir lagt opp til litt generell informasjon fra Atle og vi håper også på diskusjon og spørsmål fra dere som blir med. Kanskje noen har tips til ting som man selv har funnet ut som man vil dele med andre. Det er mange rettigheter og muligheter der ute som man kan benytte seg av som revmatiker og kronisk syk, og vi håper at vi kan gi noen tips for å få litt oversikt over dine muligheter.

Vi serverer også litt enkel småmat og drikke under temamøtet.

PS: Møtet er også åpent for medlemmer under 50 i de andre lokalforeningene og diagnoseforeningene i Oslo som ønsker å være med.

Påmelding

Påmelding er ikke påkrevd men ønskelig, blant annet i forhold til innkjøp av mat og drikke, og for å se hvor mange det er som ønsker å komme.

Send påmeldingen til Line Kamhaug Hopmoen på line@kamhaug.no eller mobil 906 07 448.