Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Samling for Fylkesveiledere og Telefonveiledere
Støtt oss

Samling for Fylkesveiledere og Telefonveiledere


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 26.06.2018

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: For nøkkelpersoner og entusiaster, For tillitsvalgte, Likepersonsarbeid


Denne våren har det vært en stor høring om nye retningslinjer for likepersonsarbeidet. Retningslinjene, som skal implementeres høsten 2018, innebærer ganske store endringer og forenklinger - noe som vil styrke alt det gode likepersonsarbeidet som gjøres over hele landet. NRF Nasjonalt inviterer nå til samling for Fylkesveiledere og Telefonveiledere sammen - den første helgen i november.

Målet med denne samlingen er at de sentrale ressurspersonene i likepersonsarbeidet skal møtes og diskutere hvordan NRF som helhet kan organisere likepersonsarbeidet på best mulig måte de nærmeste årene, og samtidig avklare ulike spørsmål i forbindelse med nye retningslinjer for Likepersonsarbeidet – som blir implementert etter grundig høringsrunde i organisasjonen våren 2018. Kombinasjonen av disse to gruppene ressurspersoner har med oppfølging av høringen og de nye retningslinjene å gjøre.

Innhold i kurset

Vi skal gå gjennom endringer i Likepersonsarbeidet i NRF – både i forhold til retningslinjer, kurs, godkjenning, aktiviteter og rapportering. Spesielt fokus på fremtiden for samtalebasert likepersonsarbeide på nett og telefon. Hva skal skje videre med Telefonrådgivningstjenesten NRF Hjelper deg, og hvordan kan vi trekke lærdom fra telefonveiledningen inn i den ordinære likepersonstjenesten?

Vi kommer til å ha det meste av kurset sammen, men med noe oppdelt gruppearbeide.

Hvor og når?

  • Dato: Start 3.11 kl 12.00, slutt 4.11 kl 15.00
  • Sted: Thon Airport Gardermoen

Praktisk informasjon

  • Kursavgift/Egenandel: Kr. 2000 i egenandel, som inkluderer reise og opphold.
  • Kursavgift for aktive telefonveiledere dekkes av sentrale likepersonsmidler. Med aktiv menes en som jevnlig tar vakter på telefontjenesten, og har hatt minst 10 vakter det siste året.
  • Kursansvarlig: Anna Fryxelius af@revmatiker.no

Vil du delta?

  • Fyll ut påmeldingskjema HER
  • Påmeldingsfrist: 20. august