Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Smidighet, Styrke og Core, med fokus på å trene kjernemuskulatur
Støtt oss

Smidighet, Styrke og Core, med fokus på å trene kjernemuskulatur


Skrevet av: Kristiansand revmatikerforening / Publisert: 05.10.2022 / Oppdatert: 05.10.2022

Postet i: Kristiansand Revmatikerforening / Aktivitet: Åpent og for alle, For medlemmer lokallag, Mestring, Mosjon/trening, Sosialt


Smidighet, Styrke og Core, med fokus på å trene kjernemuskulatur

Smidighet kurs – Oktober – desember 22

«Smidighet, styrke og core» er en treningsform for hele kroppen. Her rettes fokus på balanseevnen og trening for kjernemuskulaturen. Man jobber med styrke, fleksibilitet, holdning og kroppskontroll i tillegg til riktig bruk av pusteteknikker. Disse øvelsene bidrar til mye bedre kroppskontroll. Øvelsene vil tilpasses hver enkelt i klassen.

 

Tirsdager kl. 17: fra 4.oktober – 13.desember

Onsdager kl. 12: fra 5.oktober – 14.desember

 

Pris: kr. 999,- pr deltager for 11 uker

Hos Solskinn og Latter er vi opptatt av å hjelpe kundene til å oppnå sine mål om en aktiv livstil. Vi har anledning til å hjelpe hver enkelt og å tilpasse timene etter individuelle behov. Fokuset hos Solskinn og Latter er å få til en god trenings økt og mulighet for å være litt sosial før og etter trening med en god kopp kaffe eller smoothie i kaféen.

Når dere kommer til time, kom i behagelig tøy. Ta med en matte (vi har noen til låns første gang, og til salgs om du trenger det). Om du ønsker å ha et teppe med for å støtte under nakken eller hoftene, evt. et lite håndkle, ta det med.

 

Solskinn og Latter ligger i Kanalbyen Sjølystveien 52. Dere kan enten parkere i Kilden parkering (gratis for el. biler), eller på Odderøya som har parkeringskode 7068.

 

*Vi flytter til Tangen 24 i slutten av oktober

 

Med vennlig hilsen

Colleen Delane-Skibsrud

Solskinn og Latter

952 46479

colleen@solskinnoglatter.no