Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Strikkekafe på Lenvik Frivilligsentral
Støtt oss

Strikkekafe på Lenvik Frivilligsentral


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 28.06.2016

Postet i: Finnsnes og omegn Revmatikerforening /


21.april starter Blindeforbundet opp en strikkekafé for alle på frivillighetssentralen. Strikkekafeen er åpen annen hver torsdag kl. 11-14.  Velkommen! Et samarbeid mellom Lenvik Frivillighetssentral og Midt-Troms Kontaktklubb av Norges Blindeforbund Troms.

Invitasjon til samarbeid

Midt-Troms kontaktklubb av Norges Blindeforbund Troms vil med dette invitere deres organisasjon til et samarbeid om et prosjekt som kan bidra til økt aktivitet for våre medlemmer.

Kontaktklubben ble formelt dannet som et lokallag i september 2015, men har siden februar 2014 hatt månedlige kafetreff.

Vi prøver å finne aktiviteter som kan bidra til at vår gruppe kommer seg mer ut. På grunn av synsproblemer blir vi lite aktive, og er helt avhengig av hjelp når vi skal ut å reise eller gjøre andre ting som krever at en ser relativt godt.

Mange av våre medlemmer er aktive med håndarbeid, og flere har etterhvert et ganske stort lager av ting. Vi har lyst til å lage ei lita messe hvor de kan få solgt tingene sine. Men siden vi ikke er så mange, vil vi gjerne ha med andre som har lyst til å gjøre det samme. Vi har tenkt å ha et veldig enkelt opplegg som krever minimalt med administrasjon. Vi har forespurt Frivillighetssentralen om å låne lokaler, da kan de ha kafe samtidig. Vi tenker oss at de som er med, får tildelt et bord, så står de selv for salget, Det blir ikke kostnader til leie av lokaler, og ikke utgifter til mat og drikke. Frivillighetssentralen har foreslått å inkludere kvinnegruppa fra Heimly, og ser svært gjerne at også andre organisasjoner kommer med.
Frivillighetssentralen lager en prosjektbeskrivelse, og vårt forslag til navn på prosjektet er » Messe med mangfold’.
Som utgangspunkt vil vi gjerne avholde messen 5. november 2016.

Vi håper at deres organisasjon vil vurdere invitasjonen og gi oss beskjed så snart dere har fattet en avgjørelse.

Vi ser frem til å høre fra dere.

 

Med vennlig hilsen Styret i Midt-Troms kontaktklubb

Silje Olsen

Liv Th. Larsen

Svein-Gunnar Jensen