Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Sykt aktiv – Kurset er fulltegnet! Påmelding er stengt.
Støtt oss

Sykt aktiv – Kurset er fulltegnet! Påmelding er stengt.


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 23.10.2020 / Oppdatert: 21.08.2020

Postet i: Hedmark / Aktivitet: Åpent og for alle


Lever du med revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettplager? Er du mellom 20-55 år? Bli med på Sykt Aktiv-kurs 23.-25. oktober 2020 på Finnskogtoppen Spa & Velværehotell, Finnskogen.

Sykt Aktiv er et mestringskurs for deg mellom 25-55 år som ønsker å leve et aktivt og friskfokusert liv. Kurset er rettet mot personer med revmatisk sykdom og/eller muskel- og skjelettplager.

Kurset vil gi deg en innføring i verktøy og metoder som kan bidra til en bedre mestring av dine helseutfordringer. Aktuelle fokus er blant annet å finne balansen mellom dine behov og utfordringer, og krav og forventninger fra omverdenen, samt fysisk aktivitet og trening. Kurset vil hjelpe deg å balansere dine egne behov fra omverdenen. Du vil møte andre som er i samme situasjon og få hente kraft og inspirasjon gjennom andres erfaringer.

Kursleder er frisklivsagent Stine Wasenius Dahl fra NRF Hedmark, som selv har erfaring med å leve med revmatisk sykdom og muskel og skjelettplager. Kurset holdes på Finnskogtoppen Spa & Velværehotell og starter fredag 23.oktober kl.16.30 og avsluttes søndag 25.oktober kl.14.00.

Kursavgift er kr. 800.- inkl. kursmateriell, overnatting i enkeltrom og fullpensjon hele helgen for medlemmer av NRF. For ikke-medlemmer av NRF er prisen kr. 1200.-

Kurset er fullt, og påmeldingen er stengt. Er du medlem i Norsk Revmatikerforbund og har registrert mailadresse, så vil du få informasjon om nye kurs.

Lurer du på noe, kan du ta kontakt med Stine Wasenius Dahl på tlf.45463180.