Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Sykt aktiv kurs
Støtt oss

Sykt aktiv kurs


Skrevet av: Buskerud / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 08.09.2016

Postet i: Buskerud / Aktivitet: Mosjon/trening


Er du mellom 30 og 55 år med revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettplager? 16. – 18 september arrangerer vi Sykt AKTIV-kurs; et eget mestringskurs utviklet for deg med revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettplager, i alderen 30 – 55 år.

I kurset fokuserer vi på friskfaktorer, og du lærer å bruke verktøy og metoder som gjør at du kan bruke dine ressurser for å få et aktivt og friskfokusert liv, der du bruker trening som medisin.
I kurset jobber vi sammen arbeider med å sette motiverende treningsmål, og lærer hvordan vi kan mestre utfordringer som dukker opp på veien mot målet. Kurset hjelper deg å lære å balansere dine egne behov og helsebegrensninger, med krav og forventninger fra omverden. Du vil møte andre som er i samme situasjon og få hente kraft og inspirasjon gjennom andres erfaringer.

Gjennom kurset får du verktøy slik du kan starte opp en aktivitetsgruppe der du bor, om du skulle ønske det. Dette er en mulighet slik at du kan være med å inspirere andre til å ha friskere og mer aktive liv samtidig som du får drahjelp til å nå dine egne treningsmål.

Kurset skjer i regi av NRF Buskerud. Du trenger ikke å være medlem av NRF for å delta.
Det er fremdeles ledige plasser til dette spennende kurset! Kast deg om og bli med!

Påmelding: styremedlem2.bu@revmatiker.org

Egenandel: 1.500 (inkluderer kurs + opphold på hotell med full pensjon)
(Egenandel gjelder kun for deltakere fra Buskerud. Deltakere fra andre fylker må betale full pris)

Sted og tid: Tyrifjorden hotell, 16. – 18. september

Påmeldingsfrist 12. september