Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Sykt AKTIV-samling i Nordmarka
Støtt oss

Sykt AKTIV-samling i Nordmarka


Skrevet av: burgnorge / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 05.07.2017

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: For nøkkelpersoner og entusiaster, Mestring, Mosjon/trening


Målet med denne samlingen er å tilby alle som har gjennomført Sykt AKTIV-kurs rundt om i landet en årlig samling med inspirasjon og påfyll for å jobbe videre med trening, mestring og sitt eget frisklivsarbeid.

Kursbeskrivelse

Trenger du litt inspirasjon for å jobbe videre med SMART-målene dine, parkere de røde togene og holde treninga i gang? Har du lyst på en helg med naturopplevelser og sosialt samvær, med muligheten for et spennende adrenalinkick som del av pakka? Bli med på Sykt AKTIV-helg i Nordmarka!

Vi skal bo på KSI-hytta, like ved Nordmarkskapellet. Fredagen satser vi på grill/bålkveld og en liten kursoppfriskning. Lørdag har vi en hel dag med action og utfordringer i Klatreparken Høyt & Lavt på Tryvann.

Aktivitetene der vil bli tilpasset ulike funksjonsnivåer så alle kan delta, derfor kommer vi til å stille litt spørsmål på forhånd, så de kan tilrettelegge program for oss.
Søndag blir det Sykt AKTIV miniworkshop og skogstur før avreise.

Egenandel for hele helgen, inkludert reise, opphold, mat og heldag i klatreparken er kun 1.000 kr. Du må være medlem i NRF og ha gjennomført Sykt AKTIV-kurs for å kunne delta.

De som har lyst på ekstra mye frisk luft, kan sykle inn til hytta, ellers satser vi på å gå sammen fra Frognerseteren stasjon. Vi søker kjøretilstand for å kjøre inn en bil for bagasje og slik at alle har mulighet til å være med. Flere detaljer kommer etterhvert.

Praktisk informasjon

Ansvarlig for helgen: Anna Fryxelius og Ole-Martin Wold i NRF sentralt.

20 plasser, førstemann til mølla. Påmelding via denne linken.

Les mer om klatreparken og se bilder og filmer ved å klikke her.

Dato og tidspunkt: 1. september kl 16.00 til 3. september kl 15.00.

Sted: KSI-hytta i Nordmarka. Oppmøte i Professor Dahls gate 32 kl 15.00 for transport av bagasje og felles avgang med T-banen til Frognerseteren.

Egenandel: Kr 1.000, inkluderer reise, opphold og aktiviteter.

Kursansvarlig: Anna Fryxelius, post@revmatiker.no.

Påmeldingsfrist: 15. august.