Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Trippelsamling for Fylkesveiledere, Fylkesstudieledere og Trening og Mosjonskontakter Reuma-Sol
Støtt oss

Trippelsamling for Fylkesveiledere, Fylkesstudieledere og Trening og Mosjonskontakter Reuma-Sol


Skrevet av: Ole-Martin Wold / Publisert: 27.04.2019 / Oppdatert: 26.03.2019

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: For tillitsvalgte


Er du fylkesveileder, TM-kontakt eller fylkesstudieleder? Kanskje du er nyoppnevnt i 2018 eller 2019? Kanskje du har vært med lenge og ønsker litt oppfriskning?

Vi vil ha med DEG på kurs!

Denne våren samler vi tre sentrale nøkkelroller i fylkeslagene, som får tilbud om en spennende og lærerik samling på Reuma-Sol.

Du har en viktig rolle med mange oppgaver. NRF sentralt vil sørge for at du skal få god opplæring og kunnskap så du er trygg i rollen din og forstår hva du skal gjøre.

Vi skal blant annet ta opp vanlige problemstillinger, arbeidsoppgaver og læring og aktiviteter innenfor hver enkelt rolle. Det vil også være undervisning i organisasjonskunnskap og kommunikasjon.

I løpet av samlingen får du både ny kunnskap og inspirasjon, og får prøvd praktiske verktøy som du kan bruke og videreformidle til de tillitsvalgte i lokalforeningene. Du vil også møte og bli kjent med andre tillitsvalgte som kanskje lurer på det samme som deg, eller som kan dele av egne erfaringer.

Kurset ledes av Frisklivsrådgiver, Likepersonsonsvarlig og Organisasjonsrådgiver i NRF nasjonalt- som sammen har masse erfaring innenfor temaene.

Praktisk informasjon

Kurset skjer i regi av Norsk Revmatikerforbund sentralt – og du må å ha en av de tre rollene for å delta.

  • Kurssted: gjennomføres over en uke på Reuma-Sol 27 april – 4 mai.
  • Påmeldingsfrist: Frist utløpt. Ønsker du plass, ta kontakt.
  • Kursstart: 27. April og avsluttes 4. Mai
  • Kursansvarlig: Ole-Martin Wold, Anna Fryxelius og Lotte Friid Fladeby
  • Egenandel: Kr 4500,-. Prisen inkluderer reise til/fra hjemsted, hotellrom med helpensjon, kursmateriell, aktiviteter, forelesninger, samt forfriskninger under kurset. Egenandelen skal dekkes av fylkeslaget ditt, men du må avtale dette med dem hvis du ønsker å delta.
  • Kontaktinformasjon: NRF sentralt v/Ole-Martin Wold: ow@revmatiker.no eller Lotte Fladeby lf@revmatiker.n

Velkommen til kurs!