Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Arbeid, fart og nytelse
Støtt oss

Arbeid, fart og nytelse


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 04.10.2019 / Oppdatert: 17.06.2019

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: Sosialt


Norsk Revmatikerforbund inviterer til en helg i Bjørvika ved operaen og Barcode. Helgen er for medlemmer fra 26 til 40 år. Helgen vil finne sted den 4. – 6. oktober på Thon Hotel Opera. Dette blir en avslappende, fartsfylt og sosial helg med spennende aktiviteter og nyttige foredrag om arbeidsliv.

Bli med på ung voksenhelg i regi av NRF

Planlagte aktiviteter for helgen er ribbkjøring der du har valget mellom å kjøre en båt i rolig tempo, eller en som kjører mer aggressivt. Du får oppleve Oslofjorden i en av Norges råeste båter. Vi blir hentet ved Operaen og blir kjørt utover Oslofjorden til Son Spa. På Son Spa blir det god tid til avslapning i deres Magic Circle avdeling, før vi runder av med lunsj. Det blir også tid til kortreist mat på hotellet og i en av Barcode’s mange restauranter. I løpet av helgen blir det i tillegg spennende og nyttige foredrag om rettigheter i arbeidslivet.

  • Hold av datoen allerede nå og meld deg på!
    Søknadsfristen er 19. august.

Det er plass til 20 personer på samlingen, og det er førstemann til mølla som gjelder. Vi vil likevel prioritere en så god kjønnsbalanse som mulig. Egenandel: Kr 2500,-. Prisen inkluderer reise til/fra hjemsted, hotellrom på Thon hotell Opera med frokost, lunsj og middag, aktiviteter, forelesninger, samt forfriskninger under kurset. Det kan hende egenandelen kan dekkes av fylkeslaget ditt, men da etter avtale med dem.

  • Samlingen starter 04. oktober kl: 17:oo og avsluttes etter lunsj 6. oktober kl: 13:00
  • Vent med å bestille flyreise til du har fått bekreftet plass og etter at påmeldingsfristen har gått ut. –
  • Faktura for egenandelen vil også bli sendt ut etter at plassen er bekreftet.Aktivitetsansvarlig: Joachim Sagen
    Kontaktinformasjon: NRF sentralt v/Joachim Sagen: jos@revmatiker.no
    Velkommen til en super helg!

Mer informasjon og detaljert program kommer.